Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Panthers válec doma srovnal čtvrtfinálovou sérii na 1:1

Druhé čtvrtfinále a druhá velká bitva, tentokrát v Liberci. Ve sportovní hale na základní škole Dobiášova se děly velké věci.

Skóre utkání otevřeli po rychlém brejku domácí. Králův Dvůr sice srovnal, ale po dalším využitém přečíslení vedli Pantheři po první třetině domácí. Ve druhé části se hostům podařilo opět srovnat, ale na to Pantheři odpověděli dvěma brankami. Hosté v poslední minutě snížili, ale dvoubrankový náskok potvrdili Pantheři 8 vteřin před druhou sirénou.

Další gól v brance hostí znamenal vedení 6:3 pro domácí, ale od té doby převzali otěže utkání hosté. Snižovali náskok a v předposlední minutě srovnali a poslali zápas do prodloužení. V něm za celých 10 minut branka nepadla a šlo se do nájezdů. V nich z pěti střelců hostů prosadil pouze jeden, za to domácí Pantheři dvakrát ze čtyř skórovali a ukořistili tak první bod čtvrtfinálové série. Rozhodující nájezd proměl Tomáš Szabo.

Je již jisté, že se celá série ještě jednou vrátí do Liberce, kde už bude mít jeden z týmů mečbol. Nejprve je však na programu třetí utkání v Králové Dvoře, od 20h. Následně v neděli se Pantheři představí na TU Liberec od 17h.

FBC Panthers Liberec - T.B.C. Králův Dvůr 7:6pn
(2:1, 3:2, 1:3, 0:0)

Branky: 6. Jiří Špak, 16. Jakub Ježek, 29. Ondřej Neuman, 40. Ondřej Neuman, 40. Tomáš Szabo, 43. Jakub Ježek, N Tomáš Szabo - 14. Radek Križko, 25. Marek Sluka, 40. Patrik Svoboda, 45. Radek Križko, 51. Petr Duchek, 59. Petr Duchek

Autoři

Štítky Florida Panthers, FC Slovan Liberec, Králův Dvůr, FBC Panthers Liberec, Patrik Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Panthers válec doma srovnal čtvrtfinálovou sérii na 1:1  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.