Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

První veřejné bruslení v sobotu 3. září a zdarma v rámci veletrhu Sport Live 2016

Již první zářijovou sobotu odstartuje novou sezónu veřejné bruslení ve Sport Parku Liberec, a to v tradičním víkendovém čase od 15 do 17 hodin. V tento den bude ledová plocha ve Svijanské aréně přístupná zdarma pro všechny návštěvníky v rámci probíhajícího sportovního veletrhu s názvem Sport Live 2016.

Pro malé návštěvníky bude v sobotu 3. září navíc vyhrazena část středové plochy v Home Credit Areně, kde budou k dispozici brusle a trenéři hokejové a krasobruslařské mládeže, kteří poradí s prvními ‚krůčky‘ na ledě nebo zlepšením dovedností u těch zkušenějších.

V následujících dnes bude veřejné bruslení probíhat v obvyklých dnech, a to v sobotu a v neděli (od 15 do 17 hodin) a v úterý (nově od 18 do 19 hod.). Beze změny zůstává vstupné, které je pro dospělé 30 Kč v úterý a 40 Kč o víkendu. Vstupné pro děti je 20 Kč, respektive 25 Kč v sobotu a neděli.

Návštěvníci mohou využít půjčovny bruslí v přilehlé sportovní prodejně JB Sport, kde je možné nechat si brusle nabrousit. Poplatek za vypůjčení je 80 Kč za pár (oproti vratné záloze 1.000 Kč) a za nabroušení zaplatíte 50 Kč.

Kompletní informace naleznete na webu www.sportparkliberec.cz.

Tisková zpráva

Štítky bruslení, brusle, Liberec, Home Credit Arena, veletrh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První veřejné bruslení v sobotu 3. září a zdarma v rámci veletrhu Sport Live 2016  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.