Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

U krajského úřadu vzniklo nové workoutové hřiště

Street workout je především mezi mladými čím dál více oblíbenějším sportem. Možnost aktivního trávení volného času teď nově nabízí i park, který se nachází mezi parkovištěm krajského úřadu a Babylonem. Liberecký kraj tady vybudoval nové workoutové hřiště a oživil tak okolí dolní části centra Liberce a budovy úřadu.

„Park vedle budovy kraje byl v minulosti krajem revitalizován, osazen lavičkami a je pravidelně udržován, aby mohl sloužit k odpočinku občanů. Chtěli jsme z něj udělat ještě lákavější místo a myslím si, že workoutové hřiště je naprosto ideálním řešením. Tento druh sportování tady dosud chyběl, což je škoda, protože popularitavenkovního cvičení narůstá. Barevná konstrukce je navíc navržena tak, aby korespondovala s budovou krajského úřadu a zároveň nijak nenarušila prostředí parku,“ říká hejtman Martin Půta.

Konstrukce workoutového hřiště vyhovuje veškerým bezpečnostním požadavkům a obsahuje všechny prvky, které jsou ke cvičení street workoutu potřeba. Jeho vybudování přišlo Liberecký kraj na bezmála 200 tisíc korun.

Tisková zpráva | Foto Liberecký kraj

Štítky krajský úřad, Liberecký kraj, Babylón, Liberec, Martin Půta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U krajského úřadu vzniklo nové workoutové hřiště  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.