Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Areál v Růžodole ožil Memoriálem Heleny Krásové

Uplynulý víkend přilákal do Liberce 115 jezdeckých dvojic. V nově zrekonstruovaném areálu jezdeckého klubu v Růžodole se totiž uskutečnil Memoriál Heleny Krásové - O pohár města Liberce, o který bojovala i dvojice domácích. Liberecký klub reprezentovaly Tereza Voglová s koněm Evon a Helena Řičářová s Lerrym.

Memoriál ovládl Martin Matějka v sedle koně TRM Kar Kar. Triumf si z Liberce odváží i Pavel Jarolím s koněm Great Fun. Společně vybojovali putovní pohár města Liberec.

Mezinárodní skokové závody se do Liberce vrátily po dvouleté pauze. Celý areál totiž prošel náročnou rekonstrukcí. Přímo v areálu vyrostlo také víceúčelové hřiště, dětské hřiště a dráha pro inline bruslení.

Jezdecký klub Liberec založila Helena Krásová v roce 1964. Tehdy byla za pomoci města a dobrovolníků z řad členů opravena a vystavěna sportovní stáj, hala a dostavěna chovná stáj. Dodnes se klub podílí na rozvoji jezdeckého sportu, výchově mladých talentů a v neposlední řadě organizuje významné sportovní a společenské akce.

Štítky Liberec, pohár, koně, Růžodol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Areál v Růžodole ožil Memoriálem Heleny Krásové  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.