Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Buldoci nastříleli libereckému FBC deset branek

Florbalisté Liberce si ve dvacátém kole extraligy nepřipsali žádný bod. Severočechům se poslední utkání před oslavami 20 let klubu hrubě nevyvedlo. Družina kolem trenéra Lukáše Nesměráka padla v zápase s Brnem, když prohrála rozdílem devíti branek. FBC si do statistik připsalo vysokou prohru 1:10.

Zápas začal pro liberecké velmi nadějně. FBC si totiž v prvních třech střídáních vypracovalo tři dobré příležitosti. Branka z nich sice nepadla, ale nic nenasvědčovalo tomu, co se bude dít v následujících minutách. Na první gól Brna ještě dokázal zareagovat Marek Štěpánek, který srovnával na 1:1. Byl to po hříchu ale jediný úspěch domácích v nedělním duelu. Brno do konce třetiny ještě skórovalo dvakrát, přičemž třetí gól Buldoků padl tři sekundy před sirénou.

Druhá část ale byla nejčernější dvacetiminutovkou Liberce v letošní sezoně. Domácí během ní inkasovali celkem šest branek a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Ve třetí části pouze Aleš Jakůbek pečetil dvouciferné vítězství Brna ze samostatného nájezdu.

„Soupeř byl jasně lepší. Chvílemi mi přišlo, že jsme jej chtěli v soubojích uhladit. O míček jsme bojovali čekáním a koukáním. Tak se vyhrát nedá,“ zhodnotil trenér Lukáš Nesměrák.

FBC Liberec vs. Bulldogs Brno 1:10  

(1:3, 0:6, 0:1)

Góly: Štěpánek
Střely: 18:33 (9:12, 3:14, 6:7)

Napsala redakce

Štítky FC Zbrojovka Brno, FC Slovan Liberec, Aleš Jakůbek, Bulldogs Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buldoci nastříleli libereckému FBC deset branek  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.