Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Crazy Girls si vezou plný bodový zisk z Hané

Sláva, nazdar výletu. Jedenácté kolo extraligy žen vytáhlo liberecké Crazy Girls až do Olomouce, kde se jim po urputném boji podařilo získat plné tři body. Do první třetiny Crazyny vlítly velmi bojovně a s chutí. Už v čase 03:41 se do olomoucké brány trefila Terka Hubáčková.

To nejspíš vyburcovalo domácí hráčky k větší aktivitě a dostávaly nás pod tlak. Ale bylo jim to k ničemu, protože Ali Vokatá chytala perfektně a navíc Klára Šípová v čase 15:21 zvýšila na 0:2. Deset vteřin před koncem první třetiny páni rozhodčí darovali soupeři trestný nájezd. Ovšem ten Alena Vokatá a perfektně chytila.

Do druhé třetiny jsme tedy nastupovaly v oslabení. Soupeři to zrovna nevyšlo a tak jsme se ubránily a mohly zase hrát naši hru. Crazyny se snažily, ale spoustu balonů ztrácely na středu hřiště, což způsobovalo značné problémy před brankou Ali Vokaté. Naštěstí v čase 34:06 vstřelila nádherný gól k tyčce Marcela Urbanová. Nutno podotknout, že po vyvedené rozehrávce.

Ve třetí třetině se domácí hráčky pustily do velkého náporu na bránu Crazy Girls a vyplatilo se jim to. V čase 46:31 snížily na 1:3. Zvyšující se tlak domácích hráček vyústil ve dvouminutový trest pro Liberec. Ale tuto další šanci olomoucké hráčky nevyužily. Naopak se zabrzdily faulem, který nabídnul přesilovku libereckým ženám. Zbytek zápasu se odehrál ve stylu nahoru dolu s mnoha nepřesnostmi a ztrátami balonku. Na skóre už se nic nezměnilo a tak si Liberec odváží velmi cenné tři body.

Tempish FBS Olomouc – Crazy Girls FBC Liberec: 1:3 (0:2; 0:1; 1:0)

Střely na bránu: 28:17
Goly FBS Olomouc: 46:31 Alena Sklenářová (Jana Lišková)
Goly FBC Liberec: 03:41 Tereza Hubáčková (bez asistence), 15:21 Klára Šípová (bez asistence), 34:06 Marcela Urbanová (Klára Leierová)

Napsala Klára Němečková

Štítky Haná, SK Sigma Olomouc, FC Slovan Liberec, FBS Olomouc, Marcela Urbanová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crazy Girls si vezou plný bodový zisk z Hané  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.