Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Crazy Girls zvládly i poslední zápas základní části

V posledním kole extraligy žen, Crazyny na své půdě přivítaly v přímém souboji o páté místo tým Elite Praha. Na lavičce Liberce se představil navrátivší trenér Tomáš Erben, který bude spolupracovat s Lenkou Bartošovou i v nadcházejícím play off. V prvních pěti minutách byl aktivnější tým hostí, ale poté se ke slovu dostaly domácí.

Nejprve se trefila Dostalíková, po nahrávce od T. Hubáčkové, následně přišla pasáž, ve které se hrálo nahoru dolu, to se ovšem nepozálo domácí Koníčkové, která vyrazila do breakové situace, kterou zakončila gólem a na časomíře již svítilo 2:0 pro Crazyny.  O minutu později se opět prosadila Dostalíková, které asistovala Šípová, ale ani to nebylo do konce první třetiny vše, za Elite korigovala skóre minutu a čtvrt před koncem šťastnou trefou Košturiaková. Do šaten se tak šlo za stavu 3:1 ve prospěch Liberce.

Druhá třetina probíhala v duchu té první a Crazyny své soupeřky k ničemu nepouštěly. Byly to tedy domácí hráčky, kdo opět měnil skore a to v podobě Dostalíkové, která kompletovala hattrick, nahrávající byla opět T. Hubačková , první jmenovaná ovšem tímto svůj gólový účet rozhodně neuzavřela a o pár minut později se radovala i ze svého 4. Golu, u kterého jí tentokráte asistovala druhá ze sester Hubáčkových, Zuzana. To bylo do konce druhé třetiny vše a na časomíře svítilo již skóre 5:1 pro Crazyny.

Třetí třetinu domácí hráčky zahájily výstavním gólem z hole Mlejnkové,která obnovila spolupráci s Kosovou z předešlých sezon. Elite se však nevzdalo, jenže Liberec držela skvěle chytající Vokatá, která nestačila až na dělovku od Müllerové a kličku od Zittové. Ze strany Elite to bylo ale již všechno a skore uzavírala domácí Kosová, které asistovala Mlejnková. Nutno podotknou, že Crazyny byly po většinu zápasu lepším týmem.

Poslední zápas základní části tedy Crazyny vyhrály v poměru 7:3 a zvítězily tak v přímém souboji o 5. místo. Příští týden začíná již očekávané play off, ve kterém se střetnou s týmem FbšBohemians.

Crazy Girls Liberec - Elite Praha 7:3

Goly:

Liberec :05:28 Martina Dostalíková (Tereza Hubáčková), 16:24 Hana Koníčková, 17:31 Martina Dostalíková (Klára Šípová), 33:24 Martina Dostalíková (Tereza Hubáčková), 37:44 Martina Dostalíková (Zuzana Hubáčková), 40:09 Michaela Mlejnková (Markéta Kosová), 48:26 Markéta Kosová (Michaela Mlejnková)
Elite: 18:44 Lucia Košturiaková, 44:09 Leona Müllerová (Nela Havlíková), 47:53 Veronika Zittová (Miroslava Kadučáková)

Napsala Andy Hrubá

Štítky Liberec, Praha, Lenka Bartošová, Tomáš Erben, Michaela Mlejnková, Hana Koníčková, Lucia Jelínková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crazy Girls zvládly i poslední zápas základní části  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.