Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Crazyny na domácí palubovce smetly Tatran

Již vstup do utkání byl velmi povedený, po vyhraném buly a uplynutých 15 vteřinách se přesnou střelou trefila Koníčková po asistenci Kabelákové. Poté následovalo několik minut oťukávání a v polovině třetině přidala Dostalíková z dorážky druhou branku pro Liberec.

O dvě minuty později Crazyny využily pomalé střídání Tatranu, a rychle rozehranou standardku zužitkovala přesnou střelou Kabeláková. Do konce třetiny už změna skóre nenastala, a tak Crazyny ukončily první třetinu s vedením 3:0.

Hned v úvodu druhé třetiny nekompromisně zavěsila Leierová a přidala tak další liberecký gól. Poté ale přišlo pochybení v domácí obraně a tak nikým nehlídaná Beranová snižovala na 1:4 pro Tatran. To se ale nelíbilo Mlejnkové a po individuální akci opět vrátila Liberci čtyřbrankové vedení. Během druhé třetiny si Crazyny vytvořily několik akcí, Tatran ale hrozil z ojedinělých brejků a náhozů. Ali Vokatá ale nedopustila, aby nějaký protiútok skončil v domácí brance. Před koncem druhé třetiny navíc přidala svůj první gól po dlouhé hrací pauze Kosová, takže Liberec odcházel do šaten s pohodlným vedením 6:1.

Třetí třetina byla co se gólů a akcí týče nejatraktivnější. Nejprve se trefila Z. Hubáčková, poté ale přišlo vyloučení Kosové, které Tatran zužitkoval hned při standardní situaci. Zbytek zápasu už byl ale čistě v režii Crazyn, mohli jsme vidět spoustu pohledných akcí, které často končily gólem. Postupně se trefily 2x Krauskopfová, Z. Hubáčková, T, Hubáčková a Kabeláková. 

Crazy girls FBC Liberec - Tatran Omlux Střešovice 12:2

Góly: Koníčková (Kabeláková), Dostalíková (Hubáčková Z.), 2x Kabeláková (Koníčková, –) Leierová (Kosová), Mlejnková, Kosová, 2x Z.Hubáčková (Moťková, Koníčková), 2x Krauskopfová (Leierová, Kabeláková), T.Hubáčková (Leierová)

Sestava: Vokatá – Kabeláková, Koníčková, Moťková, Lochmannová – Leierová, Mlejnková, Kosová, Hubáčková Z., Hubáčková T., Šípová, Dostalíková, Krauskopfová, Kultová

Napsala Kristýna Lochmannová

Štítky Tatran, FC Slovan Liberec, Tatran Omlux Střešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crazyny na domácí palubovce smetly Tatran  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.