Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Fanoušci Rally Lužické hory podepisují petici na její záchranu

Letošní ročník tradiční Rally Lužické hory je nadobro zrušen, motorističtí fanoušci se ale jen tak nevzdávají. Krátce po oficiálním zrušení dubnové soutěže se na internetu objevila petice na její záchranu. Během necelých čtyřiadvaceti hodin se organizátorům petice podařilo posbírat bezmála pět stovek podpisů.

Pod peticí se sešlo také několik desítek komentářů z řad příznivců i odpůrců automobilových závodů. „Vy, co píšete o bezmozcích asi zapomínáte, že ti, které tak nazýváte se loni neúčastnili závodu a radši peníze určené na závod dali zaplaveným obcím. Asi nemáte tušení, že díky Barum rally dal evropský rally fond mnoho peněz do zlínské nemocnice. Asi ani nechcete vědět, že jezdci rally nedávno hráli mezi sebou sranda hokej, při kterém uspořádali sbírku pro nemocného chlapce. Radši budete nevědomě urážet a bezdůvodně zakazovat,“ píše pod petici uživatel vystupující pod přezdívkou Pleskanec

Čtěte také: Potvrzeno. Tradiční Rally Lužické hory letos neodstartuje

Ne každý ale jeho názor sdílí. „Osobně mám takový názor, že rally nemá co dělat v obci! A argument že stáli v zakázané zóně je směšný - to jako lidé z toho domu nesměli nikam jít nebo odjet svým vozem, ze svého domu? Je to omezování osobní svobody. Kdyby něco takového zastupitelstvo schválilo u nás v obci, půjdu jim namlátit tlamu,“ komentuje Irena Hrubá.

Na zrušení letošního ročníku soutěže podpisy příznivců již nic nezmění. Petici na záchranu soutěže najdete pod tímto odkazem.

Štítky petice, rallye, Lužické hory, soutěž, Barum rallye, Krajská nemocnice T. Bati

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Rally Lužické hory podepisují petici na její záchranu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.