Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Florbalová juniorka vybojovala po dvou letech play off

Poslední krok chyběl juniorům FBC Liberec k vysněnému postupu do play off. K definitivě postupu stačila jedna výhra, eventuálně zaváhání Třebíče. Právě Třebíč svůj zápas s Brnem nezvládla a podlehla Buldokům 3:4, Liberec však chtěl vstoupit do play off stylově. Spartu na domácí palubovce přehrál v pohodovém tempu 7:3.

Liberec si tak po dvou letech zahraje play off, naopak Pražané se představí v play down. V bojích o udržení v juniorské soutěži se zachrání pouze jeden celek ze čtyř.

Tým okolo Honzy Krále neměl situaci jednoduchou. V první polovině jeho tým ztrácel bod za bodem a situace se nevyvíjela dobře. Skalpy Vítkovic, Brna nebo Mladé Boleslavi určily ten pravý směr. Se ziskem prozatímních 33 bodů se řadí na velmi pěkné 6. místo tabulky. Ovšem musíme brát v podtaz “nedůležitost“ umístění od 4. do 8. místa v tabulce, protože i v juniorské soutěži si první celky volí svého soupeře do prvního kola play off.

Svého soka v play off mohou junioři velmi potrápit. V sezoně zle zatopili například vedoucímu Tatran, s kterým mají výsledky 3:5 a 7:8. Aktuálně třetí Havířov dokonce obrali o dva body. Věříme, že junioři FBC Liberec odehrají v play off důstojnou roli. Touto cestou přejeme klukům hodně zdaru v přání, že čtvrtfinále rozhodně nemusí být konečnou stanicí.

Štítky Liberec, Třebíč, Brno, Tatran, Mladá Boleslav, Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalová juniorka vybojovala po dvou letech play off  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.