Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jizerská 25 hlásí vyprodáno. Do bílé stopy vyběhne i Jan Nezmar

Další ze závodů 47. ČEZ Jizerské 50 je vyprodán. Po hlavním závodě na padesát kilometrů klasicky byla zaplněna kapacita i druhého závodu klasickou technikou, INTERSPORT Jizerské 25. Startovní pole doplní také dvě jména známá především fotbalovým fanouškům.

Druhý lednový víkend se v Bedřichově postaví na start sedm tisíc párů běžeckých lyží, ty všechny budou soupeřit s tratí 47. ČEZ Jizerské 50. Dvanáct set z nich si zaběhne sobotní závod klasickou technikou na 25 kilometrů. Kromě nadšených hobíků to budou také známí fotbalisté Jan Nezmar a Luděk Zelenka.

„Ale i my se řadíme do kategorie nadšených hobíků,“ má jasno Zelenka, bývalý fotbalista Slavie, Bohemians 1905 nebo Viktorie Žižkov. „S Honzou Nezmarem se navíc zúčastníme i štafety osobností, která bude hned po tomto závodě. Trošku adrenalinu neuškodí,“ bere Zelenka náročnost závodů s nadhledem.

INTERSPORT Jizerská 25 startuje v sobotu 11. ledna v 9 hodin. Oba fotbalisté patří mezi pravidelné účastníky. „Z Liberce to mám kousek, navíc na běžkách pravidelně jezdím. Už se vážně těším,“ přiznává Nezmar, bývalý fotbalista Slovanu Liberec a současný sportovní ředitel tohoto klubu.

Loni vyhrál závod po dramatickém finiši Lukáš Kočárek. Jak tomu bude nyní? Uvidíme za necelé tři týdny. Více informace k závodu 47. ČEZ Jizerské 50 najdete na www.jiz50.cz.

PR text

Štítky Jan Nezmar, ČEZ, Jizerská padesátka, Intersport, fotbalista, Luděk Zelenka, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Bohemians 1905, FK Viktoria Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jizerská 25 hlásí vyprodáno. Do bílé stopy vyběhne i Jan Nezmar  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.