Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Liberečtí Rebelové jdou do boje o postupovou příčku

Liberecký florbalový tým SK Rebels Liberec momentálně žije datem 23.2, kdy se v prostorách multifunkční Tipsport areny bude konat 8. kolo Liberecké ligy mužů, kde bude již jmenovaný tým bojovat o první, ale zároveň postupovou příčku s FBK Gladiators Česká Lípa a TJ Sokol Bzí.

Liberečtí Rebelové se od října prezentují velice dobrými výkony, o čemž vypovídá počet získaných bodů v lize. Od prvních těsných proher na začátku ligy nezná liberecký tým přemožitele, který by přerušil sérii 10 vítězství ve kterých můžeme najít i výsledky s velice vysokými čísly, které překročí hranici 10 gólů za zápas.

V posledních dvou utkání byly zápasy jednoznačné pro liberecký tým. Na soupeře z Varnsdorfu a Turnova nastoupili v klasické herní pohodě. První zápas SK REBELS Liberec vyhrál proti týmu, který zakotvil ve spodu tabulky SK Paintball Varnsdorf s konečným skórem 21:1. Druhým soupeřem byl TJ Turnov B, ale z důvodu únavy některých hráčů byla hra pomalejší a docházelo k častým chybám za které Turnov trestal, ale i přes to dokázali Rebelové vyhrát 5:4. Za zmínku určitě stojí brankář Jan Wildner, který se skvělými zákroky posunul na 2. pozici kanadského bodování brankářů.

FBK Gladiators Česká Lípa je dá se říci nováček v Liberecké lize a nezačali vůbec špatně, poslední dobou se jim velice daří. Naposledy ve velmi důležitém zápase porazili FBC Panthers Liberec B 7:1 a TJ Sokol Bzí porazili jasným výsledkem 14:5. Díky těmto triumfům se Česká Lípa srovnala body s Rebely a vzájemný zápas rozhodne kdo obsadí 1. pozici v tabulce.

Vyjádření vedoucího SK Rebels Liberec Jana Bitterlicha k nadcházejícímu se turnaji: „Tak na termín 23.2 se nesmírně těším, ať z pohledu hráče tak jako vedoucí klubu, na turnaji se opravdu prověří kvalita našeho týmu. Česká Lípa tento rok podává opravdu výborné výkony ať v lize nebo neregistrovaných turnajích. Ale určitě jsou tuto sezónu velcí adepti na postup o ligu výše. S Rebels máme jasný cíl a to vyhrát. “

Ani jeden tým nesmí brát žádné utkání na lehkou váhu, a proto se přijďte podívat, jak utkání dopadne, kdo obsadí první příčku v tabulce. Turnaj začíná v neděli 23.2 a první utkání mezi libereckými Rebely a FBK Českou Lípou začíná už v 8:30 a následující zápas proti TJ Sokol Bzí začíná ve 13:00. Více informací můžete sledovat na facebookové stránce zde.

Štítky Liberec, Česká obec sokolská, ČEZ Arena (Pardubice), Turnov, Varnsdorf, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí Rebelové jdou do boje o postupovou příčku  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.