Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Vonka Racing vyráží do Orlických hor napravit reputaci

Start čtvrtého ročníku Pewag Rally Orlické hory se nezadržitelně blíží. Už tento víkend vyrazí na tratě v okolí Opočna účastníci Českomoravského poháru v rallye, mezi kterými nebude chybět ani modřicko-jablonecká posádka Jan Vonka – Tomáš Pfajfr. Společně jako tradičně usednou do BMW M3.

„Na soutěž se už těšíme. Doufám, že jsme si smůlu vybrali na předchozím závodě a teď si budeme moci opět zazávodit,“ přeje si před startem navigátor Tomáš Pfajfr.

Ostřílené posádce se dařilo i v minulém závodě, čáru přes rozpočet ale udělala stávkující technika. Azurově modré BMW je ale opět připraveno na další soutěž. „Auto je připravené a v týmu jako už tradičně vládne skvělá atmosféra,“ doplnil navigátor.

Start čtvrtého ročníku Pewag Rally Orlické hory se blíží. Už v pátek 6. června se posádky sjedou do malebného Opočna. Slavnostní start proběhne stejně jako v loňském roce na Kupkově náměstí v Opočně a začne kolem páteční 16 hodiny a poté posádky čeká první podvečerní rychlostní zkouška, která se pojede krátce po přejetí startovní rampy. V sobotu budou bojovat o čas na dvou rychlostních zkouškách, které se pojedou třemi průjezdy. Start druhé etapy je naplánovaný na 9 hodinu.

Novinkou letošního ročníku Rally Orlické hory je jízda historických rally automobilů nedávné minulosti s názvem Rally Legend Orlické hory o pohár města Opočno. „Chtěli bychom, aby se tato motoristická událost stala tradicí a součástí programu této překrásné rally, která se stále více dostává do povědomí motoristické veřejnosti. Snažíme se, aby součástí soutěže byl opět i doprovodný program, který byl vždy velmi kladně hodnocen nejen příznivci motoristického sportu,“ říká ředitel soutěže Jiří Procházka, jehož zástupcem je bývalý ředitel Rallye Bohemia Bohumír Řezníček.

Štítky Orlické hory, rallye, Jan Vonka, Opočno, soutěž, BMW M3, BMW, Rallye Bohemia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vonka Racing vyráží do Orlických hor napravit reputaci  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.