Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan jde do Evropy! Plzeň zničil v poslední vteřině

Neskutečné! Po hodně nevydařeném podzimu se Slovan neuvěřitelně vzchopil a vyhrál už podeváté v řadě! Navíc poslední výhrou se dostal do příštího ročníku Evropské ligy a oddálil mistrovské oslavy Plzně.

 

První poločas hráli Liberečtí jako z partesu. Drželi míč, byli agresivní a po čtvrthodině šli po brejku Rabušice do vedení. Střelec Slovanu se trefil v šestém zápase po sobě a dal v nich osm gólů. Konec poločasu už vyzněl pro Plzeň, stejně jako druhá půle, kdy Liberecké domácí mačkali jako citrón.

V 83. minutě Plzeň vyrovnala, ale Slovan snad z jediné kloudné akce v druhém poločase dal v poslední vteřině nastavení druhý gól. A ve Štruncových sadech bylo ticho. Kromě kotle Slovanu, kde se notně slavilo.

„No, měl jsem úplně jiné úkoly, ale byl jsem čerstvý, a tak jsem podpořil útok,“ vykládal po zápase šťastný střelec Luboš Hušek, který se vrací po delším zranění.

Slovan tak posunul korunovaci nového mistra. Plzeň chtěla slavit doma, ale musí počkat na poslední kolo.

Liberec si zahraje Evropskou ligu. Snad to dopadne lépe než loni, kdy se U Nisy představili tři zahraniční kluby. V červenci začne Slovan ve druhém předkole.

Autoři

Štítky Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Evropa, Luboš Hušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan jde do Evropy! Plzeň zničil v poslední  vteřině  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.