Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Slovan poosmé. Vítězství má ale pachuť chyby rozhodčího

Osm vítězství v řadě? Kdo to pamatuje? Před lety bylo bez prohry ještě víc, ale rozhodně ne samé výhry. Ani tentokrát to proti Teplicím nebyla úplná hitparáda, ale tři body jsou tři body a Evropa je zase o kus blíž. Nebýt té penalty nepenalty, bylo by ještě veseleji.

Probíhá 59. minuta a Frýdek ve vápně poslal skluzem k zemi telpického Litsingiho. Ozve se hvizd. „Penalta!“ myslí si většina stadionu. Ale kdeže. Rozhodčí Ardeleánu sice vytahuje žlutou, jenže tu ukáže Litsingimu za simulování. „Je to absurdní, byla to jasná penalta,“ zlobil se po zápase trenér Teplic Sčasný. A i většina Liberečáků s ním souhlasí. Někteří to berou jako napravení nedávné křivdy z Jablonce.

Jinak Slovan nezářil, byl velmi produktivní. Kdo si ale pamatuje většinu zápasů s Teplicemi, musí být naprosto spokojen za vítězství 3:1. Teplice totiž na Liberec umí, na což zareagoval i střelec Slovanu Michael Rabušic. „My si z toho pořád děláme srandu. Můžeme vyhrávat kde chceme, ale pak přijedou Teplice a je všechno jinak,“ prohlásil po zápase pro klubový web.

Každopádně Evropská liga už je velmi blízko. Teď hlavně nic nezakřiknout a do posledních dvou zápasů jít na sto procent. Nebo klidně i víc.

Program Slovanu:

26.5 v Plzni
1.6. s Příbramí

Napsal Ptica

 

Autoři

Štítky slovan, liga, fotbal, Teplice, Plzeň 2-Slovany, Evropa, Michael Rabušic, Frýdek, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan poosmé. Vítězství má ale pachuť chyby rozhodčího  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.