Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Liberci chybí peníze i schopní lidé, říká lídr SPD Svatopluk Holata

Do libereckého zastupitelstva se chce poprvé dostat také hnutí SPD. To povede jako lídr ředitel vratislavického automuzea Svatopluk Holata. S čím do voleb jde a čeho chce SPD v Liberci dosáhnout? Představujeme dalšího lídra zářijových komunálních voleb.

S čím jdeme do voleb?
Naším cílem je uspět tak, abychom měli dostatek zastupitelů a tím i dostatečný koaliční potenciál. Rádi bychom se tím pádem stali opravdovou a hybnou silou města. Věříme v dosažení dvouciferného výsledku SPD a odpovídajícímu postavení při řízení Liberce.

Svatopluk Holata je lídrem SPD v Liberci, kandiduje také v senátorských volbách. Je ředitelem Mobile muzea ve Vratislavících.

Co chybí Liberci?
Velmi jednoduchá odpověď. Jasná koncepce trvale udržitelného rozvoje, peníze a schopní lidé.

Jak problémy města řešit?
Jedna věc jsou zákony a vyhlášky města, ale potom tu jsou hlavně místní politici. To je potřeba změnit! Hnutí SPD má v Poslanecké sněmovně České republiky dvacet zástupců. Mezi nimi je Ing. Radim Fiala, který je místopředsedou Hospodářského výboru. Ve spolupráci s centrálními orgány budeme odstraňovat jednu potíž po druhé, nevyhýbali bychom se i jiným řešením, která nezatíží městský rozpočet, ba naopak finance přinesou. Je potřeba aby do zastupitelstva přišli noví lidé, kteří nejsou zatížení minulostí.

Jak byste zhodnotil poslední čtyři roky v Liberci?
Vítěz minulých voleb a jeho koaliční partneři rozpracovali mnoho projektů. Bohužel do realizační fáze se dostaly ty nejmenší, nepodařilo se vyřešit zásadní otázku co s bazénem, dopravou a mnoha dalšími dlouhodobě přetrvávajícími úkoly, které město má. Město má velké dluhy, které napáchala minulé reprezentace. Na druhou stranu město financuje různé akce pro veřejnost, které jsou jejich vlastní propagací, ale ve skutečnosti občanům Liberce nic pozitivního nepřinášejí. To se musí změnit!

Jakou chystáte kampaň, kolik bude stát? Můžete představit kandidátku?
Naše volební kampaň bude kontaktní, rozmanitá a úderná.  Ve schránkách voličů se objeví letáky na kterých budou čelní kandidáti stručně představeni. Jsou mezi nimi špičkoví odborníci i lidé z praktického života. Hlavní témata budou komunikována na plakátech a billboardech, již nyní probíhají setkání s občany. Na středu 14. 9. organizujeme Tradiční pouť před Kulturním domem a to od 11 do 18 hod. Dovoluji si tímto všechny na tuto akci pozvat. Kampaň bude v řádu stovek tisíc korun a bude nás vidět a slyšet.

Čtete také:

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Liberecké Drbny, SPD

Štítky volby, rozhovor, lídr, spd, svatopluk holata, Liberec, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, Poslanecká sněmovna ČR, Radim Fiala, Hospodářský výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Jo, od Kittnera je to o pěti k nule. Souhlas. Čili na volby.... není koho volit.

Čtvrtek, 25. srpna 2022, 15:31Odpovědět

Jirka Bouma

Petr Ruprecht : Ano, vy byste nejraději vyhnal současnou verbež a jinou verbež tam dal. Co třeba minulé vlády, které zadlužily Liberec na mnoho let a dokonce byl svého času Liberec nejzadluženější město republiky. Levárny Kittnera a dalších parazitů, to Vám nevadí, nebo jste stejného ražení ? Co chcete za politiky, když to všechno do jednoho stojí za kulové a v Liberci tuplem !!

Pátek, 19. srpna 2022, 21:47Odpovědět

Petr Ruprecht

Jo, stávající verbež vyženeme dveřma a SPD sem vleze oknem. Zapomeňte.

Pátek, 19. srpna 2022, 14:00Odpovědět

Liberci chybí peníze i schopní lidé, říká lídr SPD Svatopluk Holata  |  Volby  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.