Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Z radnice se vytratil zdravý selský rozum, říká Zuzana Spudichová. Do voleb povede Trikoloru se Soukromníky

Do libereckého zastupitelstva se chce v blížících se volbách probojovat také Trikolora ve spolupráci se Soukromníky. Do voleb je povede Zuzana Spudichová. Jak chce zlepšit život v Liberci? Liberecká Drbna přináší další ze série předvolebních profilů lídrů stran, které v Liberci kandidují.

S čím jdete do voleb?
Chceme vrátit zdravý selský rozum na radnici, který se během několika let nějak vytratil. Spojení Trikolory a Soukromníků nabízí, v dobrém slova smyslu, návrat tradičních konzervativních hodnot. Náš program jasně a stručně popisuje situace a bolavá místa nás všech spořádaně žijících v Liberci a současně poskytuje možné řešení. Konkrétní programová vize, včetně představení kandidátů, Trikolory a Soukromníků je dohledatelná na našem webu liberecvsem.cz

Koalici Trikolory a Soukromníků do voleb povede šestačtyřicetiletá Zuzana Spudichová, předsedkyně krajské organizace Trikolory.

Co chybí Liberci?
Rozhodně služba občanům a s tím spojené rozumné rozhodování o tom, jaké priority by měly být realizovány. Všichni víme, jak moc je naše město zadluženo. Některé věci zkrátka nejdou tak, jak bychom si všichni představovali. Z tohoto důvodu je nutné hledat cesty, kterými bychom se k řešení dobrali. Samozřejmě bez klimbavého spánku a náhlého probuzení, jež je nyní ve velkém měřítku k vidění. Každý z nás totiž čeká několik let, nejen na opravy silnic či chodníků i mimo zónu kolem několika set metrů od radnice. Totéž platí i pro zhuštěnou dopravu, minimum parkovacích míst, a to obzvlášť na sídlištích. Dále pro opravu bazénu, škol a školek spolu s jejich kapacitním navyšováním. A o bezpečnosti nemluvě. Taktéž velmi důležité téma, které musí být v brzké době vyřešeno, je pro nás odkup Teplárny, kterou se město před lety, z nepochopitelných důvodů, rozhodlo prodat.

Jak problémy města řešit?
Říká se, že se za vším mají hledat peníze. K řešení výše jmenovaných problémů jsou zajisté potřeba finanční prostředky. Zde v Liberci ovšem vidíme, že na některé věci peníze jsou a na některé zkrátka ne. Zaprvé je třeba řádně přehodnotit veškeré finanční přerozdělování. Zároveň musí být jejich následné užití kontrolováno. Není přece možné, aby město operující s našimi penězi, nedisponovalo informacemi o tom, jak se s nimi v konečném důsledku nakládá. Obzvlášť v době krize, ve které se všichni nacházíme, je nutné se touto otázkou financování zabývat.

Jak byste zhodnotila poslední čtyři roky v Liberci?
Až na pár výjimek lze konstatovat, že Liberec za celé čtyřleté období doslova spal a před dvěma měsíci se konečně probudil. Předchozí pasivita a rázem náhlý impuls těsně před konáním komunálních voleb v člověku budí dojem, že se nyní Liberec snaží, bez pardonu, přetrhnout vejpůl.

Jakou chystáte kampaň? Kolik bude stát?
Kampaň Trikolory a Soukromníků je orientována do prostředí sociálních sítí. Rovněž dochází k využití tradičních metod politické propagace. Nelze ani opomenout plánované setkávání s potencionálními voliči. Dostupné prostředky pro financování kampaně se skládají z členských příspěvků a darů našich členů. Žádné peníze z daňových rájů u nás nenajdete.

Můžete představit vaši kandidátku?
Naše kandidátka je kompletní. Její součástí je řada zkušených lidí ve svém oboru, kteří jsou připraveni vykonávat službu občanům Liberce, dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Jedničkou, tak jako je naše vylosované číslo pro celou kandidátku, se po návrhu všech, stala má maličkost. Celá kandidátní listina je již nyní pro potřeby občanů dohledatelná na našem webu (liberecvsem.cz) či na stránkách ČSÚ-volby.cz

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Liberecké Drbny, Trikolora

Štítky volby, rozhovor, lídr, zuzana spudichová, trikolora, Liberec, Trikolóra hnutí občanů, radnice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z radnice se vytratil zdravý selský rozum, říká Zuzana Spudichová. Do voleb povede Trikoloru se Soukromníky  |  Volby  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.