Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Co s brownfieldy a greenfieldy? Zájemcům poradí seminář ve Vratislavicích

Brownfieldů a greenfieldů není v Libereckém kraji málo. To dokazuje i databáze. Možnosti jejich využití přiblíží 12. listopadu seminář ve Vratislavicích.

Seminář bude probíhat od 10 hodin a vedle základních informací o aktivitách kraje v oblasti brownfieldů a greenfieldů se účastníci seznámí i s úspěšnými projekty obnovy některých míst jako je třeba zauhlovačka nebo pivovary ve Cvikově nebo Frýdlantu. „Je naší prioritou napomáhat likvidaci a znovuvyužití nefunkčních objektů,“ řekla radní Radka Loučková Kotasová.

„Další část semináře se pak bude zabývat dotačními tituly,“ uvedl mluvčí kraje Jan Mikulička. Seminář pořádá Liberecký kraj spolu s Agenturou regionálního rozvoje a agentura CzechInvest. Vstup na seminář bude zdarma a bližší informace najdete na portálu Investičních příležitostí Libereckého kraje.

Autoři | Foto Město Frýdlant

Štítky brownfield, greenfield, Vratislavice, seminář, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj, Radka Loučková Kotasová, Agentura regionálního rozvoje, CzechInvest, Frýdlant, Cvikov

Co s brownfieldy a greenfieldy? Zájemcům poradí seminář ve Vratislavicích  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.