Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Středa 29. května 2024  |  Svátek má Maxim
Bez reklam

FOTO: Miroslav toužil po projížďce hasičským autem. Hasiči mu životní přání splnili

Říká se, že Vánoce jsou časem splněných přání. A to rozhodně platí nejen u dětí. Hasičům z Raspenavy se podařilo vykouzlit úsměv na tváři pana Miroslava, který si vždycky přál projet se hasičských automobilem.

Na Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje se obrátila paní Marie s poměrně netradičním dotazem. „Požádala nás, zda bychom jí nepomohli vyplnit netradiční přání pana Miroslava z Domova důchodců v Jindřichovicích pod Smrkem,“ sdělila mluvčí hasičů Lucie Hložková.

Pan Miroslav je totiž velkým obdivovatelem hasičů a moc si přál projet se hasičským vozidlem. A protože mají hasiči dobré srdce, tak se za panem Miroslavem vydali. A přání se opravdu vyvedlo. „Pan Miroslav neměl do poslední minutky o překvapení ani tušení,“ komentovala Bušková.

Jakmile ale spatřil před Domovem stát hasičské auto, jeho nadšení nebralo konce. Hasiči pana Miroslava provezli za zvuku sirén okolím i do blízkosti jeho rodného domova. A že se jim podařilo udělat opravdu velkou radost je z fotek více než zřejmé. „Jsme moc rádi, že se nám podařilo společně s paní Marií splnit panu Miroslavovi jeho přání,“ dodala Hložková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky hasiči, přání, Vánoce, Raspenava, Hasičský záchranný sbor, Liberecký kraj, Jindřichovice pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Miroslav toužil po projížďce hasičským autem. Hasiči mu životní přání splnili  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.