Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Centrum Kašpar zdarma pomáhá lidem, kteří přišli o zaměstnání

V současné nelehké situaci zažívá řada lidí obavy ze ztráty zaměstnání. Někteří se ocitli bez příjmů a obtížně uživí své rodiny. Z poradenské praxe Centra Kašpar v Liberci vyplývá, že i před pandemií nebylo tak snadné najít práci, jak se na první pohled mohlo zdát.

Část zaměstnaných lidí dlouhodobě zdravotně a psychicky strádá. Jednak proto, že nároky některých provozů jsou obtížně slučitelné se zdravotním stavem. Ale také proto, že si netroufají po letech změnit práci, která by jim lépe vyhovovala. Další skupinou jsou zaměstnanci/kyně, kteří by si přáli mít více času na osobní a rodinný život.

Jak se ze složité situace dostat a neuvíznout na profesní křižovatce? Poradkyně Centra Kašpar pomáhají každý všední den bezplatně všem, kdo poradenství potřebují. Nezáleží na věku, typu profese, ani na počtu dětí. Poradkyně také ze zkušenosti vědí, že těžká období v práci jdou mnohdy ruku v ruce s těžkostmi v osobním a rodinném životě. V Centru Kašpar je tak otevřený prostor, díky kterému postupně můžete začít své potíže řešit.

„Řada lidí se na nás nyní obrací s prosbou o pomoc. Mají obavy, že přijdou o práci, nevědí jak postupovat, na co se prvotně zaměřit, co nezapomenout a jak celou situaci zvládnout. Obtížně slaďují práci, rodinu a odpočinek, říká pracovní poradkyně Simona Zemanová.

Honí se vám v hlavě pochybnosti? Potřebujete sepsat životopis a nevíte jak na to? Chcete se kvalitně připravit na výběrové řízení. Tápete do jakého oboru se vrhnout, jaká práce by pro vás byla ta pravá? Nebo si chcete rozšířit dovednosti a znalosti v našich bezplatných rekvalifikačních kurzech? Poradkyně a zprostředkovatelky Centra Kašpar monitorují situaci na trhu práce a jsou připraveni vám pomáhat.

Případní zájemci mohou využít telefonické, e-mailové či Skype konzultace. Obrátit se mohou na číslo 605 233 961 nebo e-mail: poradna@centrum-kaspar.cz. Bližší info najdou na webu www.centrum-kaspar.cz

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Centrum Kašpar, zaměstnání, poradenství, nezaměstnanost, Liberec, povolání, Skype

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Centrum Kašpar zdarma pomáhá lidem, kteří přišli o zaměstnání  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.