Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bezdomovec v Kauflandu vypil půl rumu na ex. Za pokladnami pak usnul na zemi

O menší rozruch se postaral bezdomovec ve čtvrtek v českolipském Kauflandu. Po tom, co vypil půl láhve rumu, mu přestalo fungovat tělo, nakonec se sesunul na zem v prostoru za pokladnami, kde tvrdě usnul.

„Zjevně opilý muž ležel na zemi uvnitř u hlavního vchodu naproti pekárně. Kolem chodily desítky lidí,” popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková

Podle ní strážníky zavolala ochranka obchodu. Když zkontrolovali kamerové záznamy, viděli zajímavé věci. „Bezdomovec vzal z regálu lahev rumu a polovinu z ní vypil v oddělení pečiva. Dovrávoral k pokladně, kde následkem opilosti upadl,” uvedla mluvčí.

Ochranka mu pak pomohla na lavičku, kde se muž sesunul na zem a usnul. Zavolali proto záchrannou službu, která za asistence městské policie převezla muže do nemocnice k dalšímu vyšetření. „Bezdomovce pak kolem osmé večer musela z nemocnice vyprovodit opět ochranka, strážníci ho pak vykázali i z areálu nemocnice,” uzavřela Vlastníková.

 

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky bezdomovec, Kaufland, městská policie, rum, nemocnice

Bezdomovec v Kauflandu vypil půl rumu na ex. Za pokladnami pak usnul na zemi  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.