Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na partnera útočila vším, co bylo po ruce. Skončila v poutech a poté i na záchytce

Dvojice z jedné českolipské ubytovny má velmi emotivní vztah, který je plný hádek a také fyzického napadení. Přesně k tomu došlo o víkendu, obětí ale možná trochu překvapivě nebyla žena, ale muž.

„Návštěvník přišel ke kamarádovi, ale nemilou společnost jim dělala žena, jež házela po svém známém vše, co našla v místnosti. Jakmile strážníci otevřeli dveře místnosti, kde se konflikt odehrál, nebylo pochyb, že oznamovatel nic nepřikrášloval,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Vlastníková

Na zemi byly poházené věci a rozbité sklo, nájemník bytu měl na ruce krvavá zranění, jejichž ošetření odmítl. „Hlídka na místě ztotožnila oba muže, jejich parťačka ale na výzvu o předložení dokladů nereagovala, naopak začala znovu strkat do zraněného muže,“ dodala mluvčí. 

Nic nezmohla ani zákonná výzva, a tak žena skončila v poutech, protože se stále pokoušela napadnout svého partnera. „Svědek potvrdil, že takové scény se mezi dvojicí odehrávají často, muž ale nechce napadení nijak řešit,“ řekla Vlastníková. 

Strážníci se rozhodli ženu předvést na obvodní oddělení ke zjištění totožnosti. Ta jakoukoliv spolupráci včetně dechové zkoušky odmítala, přestože byla evidentně opilá. „Hlídka ji po zjištění totožnosti převezla do českolipské nemocnice, kde žena pokračovala ve svém arogantním chování, tentokrát vůči lékaři. Nakonec ji hlídka převezla do záchytné stanice v Liberci,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky městská policie, napadení česká lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na partnera útočila vším, co bylo po ruce. Skončila v poutech a poté i na záchytce  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.