Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Místa plná radosti plánuje vytvořit Česká Lípa z prázdných výloh

V Okénka radosti chce Česká Lípa proměnit prázdné výlohy zavřených krámů. Obchodníci i veřejnost tak společně vyzdobí výlohy zavřených obchodů.

Do chystané výstavy se může zapojit kdokoliv. Město nyní hledá jakékoliv obrázky, fotky, koláže na téma „To, co mi dělá radost v této době.“ „Může jít o rodinu, výlety, zvířata, oblíbené jídlo, pití, hry apod. Obrázky, které nám přijdou, vytiskneme a umístíme je do výloh českolipských obchodů, které jsou nyní kvůli protiepidemickým opatřením zavřené. Součástí výstavy bude interaktivní mapa zapojených obchodů s informacemi, jak mohou občané těmto obchodům pomoci,“ informovala mluvčí města Kristýna Kňákal Brožová v TZ.

Výstavu chce Česká Lípa spustit 1. dubna.

Takovou pomocí obchodům může být například objednávka přes e-shop nebo zaslání příspěvku. Cílem výstavy je tak nejen potěšit místní obyvatele, ale také podpořit lokální podnikatele a prezentovat jejich nabídku. „Samotnou výstavou pak chceme rozsvítit ulice, dostat do nich barvy a pozvednout všeobecně chmurnou náladu,“ sdělila starostka Jitka Volfová.

Obrázky, které by mohly ostatní udělat radost, mohou občané zasílat do dnešního dne na e-mail knakalbrozova@mucl.cz. Podmínkou je minimální velikost 2MB. Případně je možné donést již vytištěný obrázek na podatelnu případně do infocentra v čase od 8 do 11:30.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, okénka radosti, výloha, obchod, obrázek, výstava, Jitka Volfová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místa plná radosti plánuje vytvořit Česká Lípa z prázdných výloh  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.