Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Auto narazilo v Doksech do stromu. Zranilo se pět osob

Dnes večer krátce po sedmé hodině došlo k nehodě automobilu, který v Doksech na Českolipsku narazil do stromu. Při nehodě utrpělo zranění pět osob.

Jednoho člověka transportoval vrtulník, další čtyři převezly pozemní posádky do nemocnic, řekl Michael Georgiev, mluvčí krajských záchranářů.

Na místě pomáhali také záchranáři z Ústeckého a Středočeského kraje. „Záchranná služba Ústeckého kraje nám na místo poskytla vrtulník, náš byl u jiného pacienta. Ti si převzali do péče pacienta se středně těžkým zraněním. Byl při vědomí a byl transportován do ústeckého traumacentra," doplnil Georgiev. Další dva pacienti utrpěli rovněž středně těžká zranění a byli převezeni do libereckého traumacentra. Dva lidé byli s lehkými poraněními převezeni do nemocnice v České Lípě, dodal mluvčí.

¨

Silnice je průjezdná, policie na místě vyšetřuje příčiny nehody. „Dechová zkouška u řidiče automobilu byla negativní," informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský. Na místě byli také hasiči, kteří k vyproštění cestujících použili hydraulické zařízení. Hasiči to uvedli na svém twitterovém účtě.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky ČR, nehoda, Doksy, strom, havárie, úraz, okres Česká Lípa, Ústecký kraj, Středočeský kraj, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto narazilo v Doksech do stromu. Zranilo se pět osob  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.