Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hasiči budou na letišti usilovat o český rekord v Jerusalema dance challenge

O český rekord v počtu tančících členů složek Integrovaného záchranného systému v rámci výzvy Jerusalema dance challenge chtějí usilovat hasiči na Českolipsku.

Vytvořit ho chtějí v rámci výzvy Jerusalema dance challenge, která se stala jedním ze symbolů boje s koronavirem. Akci organizují dobrovolní hasiči z Kytlic na Děčínsku ve spolupráci s městem Česká Lípa.

Liberečtí záchranáři tančí. Děkujeme všem za podporu, říkají

Zdravotní záchranáři z Libereckého kraje se připojili k celosvětové Jerusalema Dance Challenge. Děkují tak za podporu od veřejnosti v nelehké době covidové pandemie.

„Aby to mělo význam, chtěli bychom mít alespoň 200 účastníků," uvedla hlavní koordinátorka akce Nikol Roučová.

Termín se přesunul na podzim

O rekordní zápis se chtějí hasiči pokusit na bývalém vojenském letišti Hradčany v Ralsku. Kvůli odstraňování následků škod způsobených bouřemi na jihu Moravy a na Lounsku v Ústeckém kraji ale organizátoři zrušili původně plánovaný termín, což byl příští víkend. Roučová předpokládá, že akce se uskuteční někdy na přelomu září a října.

Jerusalema dance challenge se do světa rozšířila z jižní Afriky, na chytlavý song si v Libereckém kraji zatančili například i záchranáři na libereckém letišti.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky zajímavosti, hasiči, koronavirus, Kytlice, Česká Lípa, Jeruzalém, letiště, okres Česká Lípa, okres Děčín, Hradčany, Morava, Ralsko, Ústecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči budou na letišti usilovat o český rekord v Jerusalema dance challenge  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.