Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ukradli motor z veteránského mustanga, chtěli ho dát do sběrny

Když je chvíli nehlídaný motor z auta, i ten se dá ukrást. Přesvědčili se o tom v jednom z českolipských autoservisů. Dvojice zlodějů si vyhlédla motor z historického mustangu.

„Pracovník bezpečnostní agentury nahlásil nejprve krádež, vzápětí také to, že chtěli motor prodat v nedaleké sběrně kovů. Hlídka městské policie se vydala do sběrny, ale tam už zloději nebyli,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Dvojice se tak s motorem vydala dál, nakonec se jim ale nejspíš nechtěl tahat, a tak ho pohodila nedaleko sběrny. „Pracovník bezpečnostní agentury nahlásil nejprve krádež, vzápětí také to, že chtěli motor prodat v nedaleké sběrně kovů. Hlídka městské policie se vydala do sběrny, ale tam už zloději nebyli,“ dodala mluvčí.

Nešlo totiž o ledajaký motor, ale o motor z veteránského mustanga. „Jak majitel vysvětlil, v tuto chvíli je cena motoru mnohem nižší, než 10 tisíc korun, ale jde o raritu, která se jen těžko shání,“ uzavřela Vlastníková.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky veterán, motor, mustang, česká lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukradli motor z veteránského mustanga, chtěli ho dát do sběrny  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.