Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Žena volala strážníky na velkého pavouka na ulici. Šlo o dětskou hračku

Strážníci se vydávají k nejrůznějším zásahům, někdy jsou více než kuriozní. Tak jako ten v České Lípě, kde jim oznamovatelka volala, že nedaleko tanečního klubu Luxor je velký pavouk typu tarantule.

„Podvečerní telefonát o velikém pavoukovi, možná je živý a možná je to tarantule, která leží u garáží nedaleko Luxoru, jela prověřit motorizovaná hlídka městské policie,“ uvedla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Žena jim přesně popsala místo a strážníci ho našli. „Nebyl ani mrtvý ani to nebyla tarantule, ale docela realistická dětská hračka. Strážníci o tomto faktu vyrozuměli oznamovatelku,“ dodala mluvčí.

Lidé podle ní volají strážníky k odchytu nejrůznějších zvířat, hračky to ale bývají málokdy. „Naposledy jsme přebírali rorýse, který nemohl létat patrně kvůli zraněním,“ uzavřela.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky městká policie, česká lípa, tarantule, hračka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena volala strážníky na velkého pavouka na ulici. Šlo o dětskou hračku  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.