Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Řidička nabourala dvě zaparkovaná vozidla. Nadýchala přes tři promile

Policisté z České Lípy vyšetřují nehodu, ke které došlo v pondělí 23. října v Okružní ulici. Řidička tam nabourala dvě auta.

K nehodě došlo před devátou hodinou večer. Na místo vyrazila hlídka policie, která našla auto a v něm řidičku. „Řidička sedící ve vozidle byla na místě vyzvána k provedení dechové zkoušky, při které certifikovaný přístroj Drager 7510 ukázal hodnotu 3,26 promile alkoholu a druhou hodnotu 2,96 promile,“ uvedla mluvčí policie Klára Jeníčková.

Žena ani nijak nezapírala, že alkohol před jízdou pila. „Uvedla, že chtěla s vozidlem jen přejet blíže k domovu. Po nastoupení do vozidla a rozjetí se však narazila do jednoho vozidla, překážkou v pokračující jízdě jí bylo další, a nakonec po ujetí pár metrů a zastavení na pozemní komunikaci její jízdu závěrem ukončila policejní hlídka,“ dodala mluvčí.

Škoda byla vyčíslena na 70 tisíc korun a žena přišla o řidičák. „V pondělí 13. listopadu si žena z rukou českolipských dopravních policistů převzala sdělení podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Jeníčková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, česká lípa, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nabourala dvě zaparkovaná vozidla. Nadýchala přes tři promile  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.