Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Narex přesouvá své sklady. Důvodem je zrychlení

Na Novojičínsko přesouvá své sklady Narex, výrobce elektrického nářadí z Českolipska. Důvodem je podle vedení zrychlení a zlepšení logistiky.

Firma, která slaví 80 let své existence, navázala spolupráci s ostravskou společností Skladon (Central Warehouse Solutions), která internetovým obchodům poskytuje kompletní logistiku od skladování zboží až po expedici zásilek ke koncovým zákazníkům. V tiskové zprávě o tom informovala mluvčí společnosti Skladon Vendula Jirková.

Narex je už 30 let součástí skupiny TTS Tooltechnic Systems, v Česku patří k největším dodavatelům elektrického nářadí.

„Cílem této řízené změny je, abychom ještě více zrychlili a zlepšili celý náš logistický proces nejen v tuzemsku, ale zejména v zahraničí, a připravili se tak na další expanzi a růst značky Narex. Proto jsme si vybrali silného partnera se zkušenostmi z Česka i zahraničních trhů, který nám v dosažení těchto cílů, věříme, pomůže," doplnil jednatel českolipské firmy Jaroslav Hybner.

Skladon připravil pro potřeby Narexu v mošnovském distribučním centru samostatné pracoviště na míru jeho potřebám. Skladon bude pro výrobce nářadí zajišťovat kromě skladování a balení také expedici objednávek. Nové distribuční centrum Skladonu má strategickou polohu v blízkosti mezinárodního letiště Leoše Janáčka, s přímým vstupem na dálnici a železnici i s terminálem kombinované dopravy s napojením na antverpský přístav.

Narex doplní zhruba 70 klientů, které Skladon v současnosti obsluhuje, mezi nimiž jsou například český výrobce ponožkobot Skinners nebo prodejce outdoorového vybavení Kilpi. „Narex je tradiční firma s pevným postavením na trhu, svým charakterem tak velmi dobře doplňuje naše další klienty – totiž české firmy s často vlastními unikátními produkty. Integrace s Narexem pro nás byla zároveň i tak trochu výzva, bylo totiž potřeba vytvořit řadu nových interních transakcí i specifických postupů na míru konkrétnímu typu zboží," dodal za Skladon Michal Tyleček.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay

Štítky stroje, firmy, Narex, Česká Lípa, Skladon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narex přesouvá své sklady. Důvodem je zrychlení  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.