Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zabiju tě, křičel na rozhodčího. Jablonecký hokejista Frk si do konce sezony nezahraje

Ve velkých emocích se dohrávalo utkání třetí nejvyšší hokejové soutěže mezi Jabloncem a Řisuty na konci října. Hned dva domácí hráči dostali trest do konce utkání, Marek Frk navíc za urážky rozhodčímu vyfasoval trest až do konce sezony.

Celý incident se odehrál v čase 59:10. Frk nejprve protestoval proti rozhodnutí rozhodčího Milana Vyštejna, za což obdržel osobní trest. Jenže to Frka ještě víc nastartovalo. „Ty čů…, ty už si nezapískáš,“ měl podle rozhodčího Frk vykřikovat. 

Navíc se mu prý vůbec nechtělo z ledu do kabin a snažil se hlavního rozhodčího dále nahánět. Poté se několikrát vracel z kabiny a vyhrožoval i slovy „Zabiju tě!“.

Případem se poté zabývala disciplinární komise, která v pátek Frka potrestala stopkou do konce sezony. „Hráč se dle popisu uvedeného v poznámkách k utkání zápisu o utkání dopustil zcela nepřípustného jednání vyznačujícího se značnou agresivitou, opakovaně odmítal respektovat výzvy rozhodčích utkání, aby neprodleně opustil hrací plochu, naopak se pokoušel dostat do bezprostřední blízkosti rozhodčího, jehož měl nejen urážet výrazy majícími charakter osobního hanobení, ale dopouštěl se směrem k osobě Rozhodčího též výhrůžek fyzickou likvidací,“ okomentovala rozhodnutí disciplinárka.

Jablonec v zápase prohrál těsně 3:4. V tabulce je na předposledním místě. Frk stihl odehrát 11 utkání s bilancí šesti branek a pěti asistencí.

Utkání s Řisuty bylo velmi vyhrocené, domácí dostali celkem 89 trestných minut a do konce utkání byl za nesportovní chování vyloučen také Michal Pavlů. 

Ohodnoť článek

Foto HC Vlci Jablonec

Štítky Vlci Jablonec, Martin Frk, hokej, trest, Řisuty, Jablonec, Michal Pavlů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zabiju tě, křičel na rozhodčího. Jablonecký hokejista Frk si do konce sezony nezahraje  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.