Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nakoupila pod identitou sestry, ovšem nezaplatila. Za podvod jí hrozí vězení

Zřejmě touha po trávení volného času před obrazovkou a mnoha televizními kanály stála za podvodem, který má na svědomí osmadvacetiletá žena. Pod identitou své setry uzavřela smlouvu na nákup zboží a jeho úhradu v pravidelných splátkách, ale nezaplatila nic. Nyní je stíhaná za podvod.

V uplynulých dnech policisté z Obvodního oddělení v Tanvaldu ve zkráceném přípravném řízení sdělili této ženě podezření ze spáchání trestného činu podvod, kterého se dopustila loni v září.

Tehdy se společností jednoho mobilního operátora pod identitou své sestry telefonicky uzavřela smlouvu k odběru jednoho modemu, dvou VTV set-tom boxů a jedné SIM karty – vše v celkové ceně 12.139 korun,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Zboží si fanynka televizní obrazovky nechala zaslat prostřednictvím doručovací služby, ale smluvně dohodnuté splátky dodnes nezaplatila. Podezřelé nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky.

Ohodnoť článek

Foto Drbna

Štítky podvod, Tanvald, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nakoupila pod identitou sestry, ovšem nezaplatila. Za podvod jí hrozí vězení  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.