Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Do restaurace si chodil pro část tržby jako pro kapesné. Hrozí mu vězení

O víc, než sto tisíc korun připravil jednu z restaurací na Jablonecku její zaměstnanec. Když tam pracoval v květnu a v červnu letošního roku jako obsluha, chodil si pravidelně pro část tržby, jako pro kapesné. Teď mu hrozí vězení.

Šestadvacetiletému muži v uplynulých dnech policisté z Tanvaldu, ve zkráceném přípravném řízení, sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádež. Podezřelý v době, kdy pracoval v restauraci, využil toho, že jako zaměstnanec obsluhy měl k dispozici klíče od vchodových dveří i trezoru uvnitř restaurace. Během několika dnů, aniž by musel používat násilí, přišel po zavírací době do podniku a sebral peníze. Návštěvu zopakoval čtyřikrát a přišel si celkem na 120 tisíc korun.

Podezřelému nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na pět let, a to vzhledem k výši způsobené škody,“ doplnila mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky zloděj, restaurace, zaměstnanec, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

To musel bejt inteligent, až to práská. Si fakt myslel, že se na to nepřijde? Že nikdo nebude pátrat, kam ty prachy mizej, kdo by o tom mohl něco vědět? A vždycky se mezi prvními pátrá mezi těmi, co mají k penězům jednoduchý přístup... takže buď dement nebo dement s dluhama. Víc možností nevidím.

Neděle, 26. listopadu 2023, 04:27Odpovědět

Honza Dexter Vedral

Aspoň by jste mohli napsat kde to bylo. Na jablonecku jsou stovky restauraci. Článek uplně o ničem. Na šéfredaktorku teda bída. Takovy článek bych čekal od studenta na brigádě co se první rok učí.

Středa, 1. listopadu 2023, 10:24Odpovědět

Do restaurace si chodil pro část tržby jako pro kapesné. Hrozí mu vězení  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.