Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Nezkrotná touha po alkoholu zřejmě přivede muže do vězení

Nezvladatelná chuť na alkohol zřejmě dostane šestatřicetiletého muže z Jablonecka do vězení. Ten si opakovaně odnesl z prodejny v Desné lahve s alkoholem, aniž by za ně někdy zaplatil.

V těchto dnech šestatřicetiletému muži sdělili tanvaldští policisté podezření z trestného činu krádeže, kterého se dopustil vloni v listopadu. Nejprve zašel 30. listopadu do prodejny v Desné, kde si v regále vybral lahev vodky za 149 korun, ale nezaplatil ji, lahev schoval pod bundu a odešel pryč. Zřejmě ho úspěch navnadil, a tak zašel následující den do prodejny znova, se stejným úmyslem. Opět sáhl po vodce, strčil si ji pod bundu a pronesl přes pokladny bez zaplacení.  

Jak je ale patrné, nakonec jej policisté dopadli. „Uvedeného jednání se ovšem dopustili i přesto, že byl za takový skutek již v minulosti pravomocně odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Jablonci nad Nisou. Vzhledem k této skutečnosti podezřelému nyní za spáchání uvedeného trestného činu trest odnětí svobody až na tři roky,“ doplnila regionální mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krádež, trest, Jablonecko

Nezkrotná touha po alkoholu zřejmě přivede muže do vězení  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.