Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Loučení remízou. Slovan uhrál na Bohemians bod, přezimuje na sedmém místě

Bezbrankovou remízou skončil poslední podzimní zápas Slovanu v první lize. Liberec sice měl několik příležitostí, žádnou ale neproměnil. Před koncem poločasu nastřelil Oršula břevno. A protože ani domácí gól nedali, oba soupeři si z utkání berou bod.

Úvod měl přitom Slovan dobrý. V páté minutě zakombinovali Malinský s Oršulou, druhý jmenovaný ale balón hlavou do sítě neusměrnil, vychytal ho gólman Fryšták.

Zápas se pak hrál spíše mezi šestnáctkami a příležitostí mnoho nebylo. Až v závěru prvního dějství za vápnem napřáhl Oršula a jeho střelu zastavilo až břevno.

Druhý poločas začali lépe domácí. Střelu Haška ale vyrazil Nguyen.

I nadále pal z obou stran pokračovalo dobývání zformovaných obran, ani jeden tým ale vítězství na svou stranu překlopit nedokázal.

Slovan tak po 19 kolech přezimuje na sedmém místě tabulky. Na skupinu o boj o titul mu chybí pět bodů.

Bohemians - Slovan Liberec 0:0

Žluté karty: 37. Hašek M., 72. Krch - 32. Breite, 51. Koscelník, 63. Oscar. Rozhodčí: Julínek - Podaný, Pfeifer. Diváci: 3041.

Bohemians 1905: Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Bartek - Reiter, Hašek F. (46. Koubek), Jindřišek (C), Hašek M., Vodháněl (90. Vaníček) - Mašek (68. Helal)

FC Slovan Liberec: Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Malinský, Breite (C), Oscar, Aarons (90. Fukala) - Oršula (76. Nešický), Pázler (67. Mashike)

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Bohemians, FC Slovan Liberec, Bohemians 1905, Fryšták

Loučení remízou. Slovan uhrál na Bohemians bod, přezimuje na sedmém místě  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.