Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pod stromeček knihu. Jaké tituly se letos prodávají nejvíce?

Přemýšlíte, co ještě pod stromeček? Knihou se rozhodně nikdy nic nezkazí. A jakou knihu tedy vybrat? S Knihkupectvím Fryč jsme sestavili žebříček dvanácti knih, které se letos nejlépe prodávaly. Třeba si vyberete.

1. Patrik Hartl: Nejlepší víkend

Michal Viewegh předal žezlo nejoblíbenějšího autora odpočinkového čtení Patriku Hartlovi. Jeho poslední román již potěšil desetitisíce lidí! Na silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho. Všichni touží změnit svůj život a doufají, že se jim to během nového roku podaří.

2. Pavel Kolář a Renata Červenková: Labyrint pohybu

Jedno z knižních překvapení letošního roku. Mimořádně zajímavý knižní rozhovor se slavným fyziterapeutem odhaluje překvapivé souvislosti, neboť v našem organismu se nic neděje náhodně. Proč nás bolí rameno, když máme nádor plic? Proč sušinka uveze na kolečku víc než kulturista? Proč magnetická rezonance nic neobjeví, i když nás záda pekelně bolí? Proč je někdo pohybově šikovnější než ti druzí?

3. Dominik Rubáš: Přírodní klenoty Podještědí

Kniha o krajině, kniha průvodce, kniha jako inspirace k toulkám a výletům. V knize je popsáno několik set přírodních zajímavostí, které leží v oblasti mezi Turnovem, Libercem, Jablonným v Podještědí a Mnichovým Hradištěm. Velká část lokalit je navíc zobrazena na fotografii. Kromě téměř osmi set barevných fotografií kniha obsahuje ilustrace a básně o podještědské krajině.

4. Liberec - historie, kultura, lidé

Nejnovější dějiny našeho města. Cesta do dávné i nedávné minulosti v devíti kapitolách.

5. Svět tramvají Erwina Cettinea - Liberec a Jablonec n. N.

Nádherné fotografie, na kterých najdete nejen tramvaje, ale i dávnou podobu dvou měst.

6. Miloslav Nevrlý: Karpatské hry

Jsou knihy, které mění život. Tato je jednou z nich. Podobně jako Kniha o Jizerských horách objevila mnoha lidem jejich kraj, svět pomníčků, dávných cest a příběhů, tak i Karpatské hry ovlivnily tisíce a tisíce lidí.

7. Jaroslav Rudiš: Český ráj
8. Dan Brown: Počátek
9. Radkin Honzák: Psychosomatická prvouka
10. Erik Tabery: Opuštěná společnost
11. Miroslav Nevrlý: Moje ptačí roky
12. Miroslav Macek: Saturnin se vrací

Autoři | Foto Knihkupectví Fryč

Štítky Knihkupectví Fryč, knihy, Vánoce, kniha, Patrik Hartl, Michal Viewegh, Liberec, Dan Brown, Jaroslav Rudiš, Miroslav Macek, Erik Tabery, Miloslav Nevrlý, Radkin Honzák

Pod stromeček knihu. Jaké tituly se letos prodávají nejvíce?  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.