Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kam směřujeme? Politický geograf Michael Romancov a generál Petr Pavel dorazí do Liberce

Liberečtí středoškoláci z Parlamentu mladých Liberec (PML) uspořádají pro veřejnost 27. 2. 2019 debatu s politickým geografem Michaelem Romancovem a gen. Armády České republiky Petrem Pavlem. Debata se bude zabývat mezinárodními vztahy Ruska s Evropskou unií, zahraniční politikou i naší vnitropolitickou orientací. Tedy otázkou, zda směřujeme spíše na východ nebo na západ.

Rusko je přímým sousedem Evropské unie a jejím třetím nejvýznamnějším obchodním partnerem. Vztahy Ruska a Evropské unie negativně poznamenala během posledních několika let řada událostí.

Debata proběhne ve V-klubu v Liberci od 16:30 do 18:30. „Bezpečnost a demokracie by měly být prioritou každého státu. Cílem je přesvědčit a povzbudit mladé lidi, aby šli k volbám do Evropského parlamentu, které budou probíhat 24. a 25. května 2019“ řekla členka PML Tereza Isabella Matějovská.

Tisková zpráva | Foto Jiřina Koulová

Štítky Rusko, Liberec, Petr Pavel, Evropská unie, Michael Romancov, Parlament České republiky, Armáda České republiky, Evropský parlament

Kam směřujeme? Politický geograf Michael Romancov a generál Petr Pavel dorazí do Liberce  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.