Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Legenda německého techna míří do Liberce. Na podzim v aréně zahraje Scooter

Celkem čtyři koncerty odehraje v letošním roce známá supina Scooter v Česku. A jednou ze zastávek bude i Liberec, kde se němečtí technaři představí 16. listopadu v Home Credit Areně.

Scooter je i v Česku velmi známá skupina, vrchol tu měla především v době hitparády Eso s hity Hyper Hyper, Fire nebo How Much Is the Fish? 

Funguje už 25 let a za tu dobu získala miliony fanoušků po celém světě. V Libereckém kraji se už přitom jednou ukázala, v roce 2011 byl Scooter hlavní hvězdou festivalu Benátská Noc, tehdy ještě na Malé Skále.

Koncerty kapely jsou velkou audiovizuální jízdou plnou pyrotechnických efektů, světel a projekce. Vstupenky jsou už v předprodeji. Ty nejlevnější na stání vyjdou na necelých sedm set korun.

Autoři | Foto Scooter

Štítky Scooter, koncert, techno, Liberec, Česko, skútr, Home Credit Arena, Benátská noc, Liberecký kraj, Malá Skála, podzim

Legenda německého techna míří do Liberce. Na podzim v aréně zahraje Scooter  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.