Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Play off nebude. Florbalisté nestačili na Boleslav a sezona pro ně končí

Jinak výborná sezóna končí smutně. Celý ročník se liberečtí florbalisté drželi na pozicích zajištujícíh play off, nakonec ale až v posledním kole po porážce s Boleslaví spadli na nepostupovou devátou pozici, v souběžně hraném utkání porazili hráčí Bohemians Vinohrady a do play off jdou oni.

Liberec po celou základní část udivoval experty i fanoušky, jednu dobu se dokonce pohyboval na špici tabulky. Jenže v závěru přicházely porážky, v posledním utkání už se play off zachránit nepodařilo.

Florbalisté potřebovali získat alespoň bod, nebo zaváhání Bohemians. Ani jedno se ale nepodařilo. Bylo to ale pořádné drama. Liberečtí vedli, dlouho drželi remízu a tak i play off, nakonec ale Boleslavi podlehli 1:5. 

Zachránit je tak mohly Vinohrady, které s Bohemians sváděli infakrtovou bitvu. Dvě minuty před koncem byli v play off Liberečtí, jenže pak o vítězství Bohemians rozhodl Cihak.

Pro FBC Liberec tak sezóna končí.

Filip Hanžl (Liberec) „Dnes jsme předvedli pěkný výkon. Bohužel do playoff se letos i přes neskutečný průběh sezony nepodíváme.”

Jan Pazdera (Mladá Boleslav) „Se zlepšeným výkonem po druhé a třetí třetině si odvážíme body proti srdnatě hrajícímu soupeři. Těšíme se na playoff.”

FBC Liberec - Technology Florbal MB 1:5 (1:1, 0:2, 0:2)

Branky: 5. Jan Baudisch - 12. Josef Pluhař, 31. Petr Krzyžanek, 36. Jiří Curney, 56. Jakub Bína, 60. Jan Natov. Rozhodčí: Petr Černý - Jiří Janoušek. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0. Diváků: 185. Zásahy brankářů: Tomáš Janota 19 - Petr Musil 11.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, playoff, mladá boleslav, FK Mladá Boleslav, florbalista, Bohemians 1905, FC Slovan Liberec, Petr Musil, Jiří Janoušek, Jiří Curney, Petr Černý

Play off nebude. Florbalisté nestačili na Boleslav a sezona pro ně končí  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.