Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidička na přechodu v Růžodole smetla patnáctiletou dívku. Ta je ve vážném stavu

V Liberci srazilo dnes odpoledne auto na přechodu pro chodce zhruba patnáctiletou dívku. Záchranáři ji ve velmi vážném stavu převezli do traumacentra liberecké nemocnice.

Nehoda se stala kolem 14. hodiny nedaleko prodejny Auto Gremos v Růžodole. „Dívku srazilo velké černé SUV. Podle svědků, co to hlásili, letěla vzduchem několik metrů,"  řekl vedoucí krajského operačního střediska záchranné služby Petr Matějíčka. „Věkem spadá ještě na dětské traumacentrum, její stav je ale natolik vážný, že jsme ji vezli na liberecké traumacentrum," uvedl Matějíčka. Nejbližší dětské traumacentrum je od Liberce vzdálené zhruba 100 kilometrů.

ČTĚTE TAKÉ: Na mostě pod Kauflandem se odpoledne srazila tři auta

„Vůz řídila žena," řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Den plný nehod

Dnes je to v Libereckém kraji třetí vážná nehoda. Ráno kolem 4:30 zemřela u Turnova pětašedesátiletá řidička osobního auta po střetu s protijedoucím nákladním vozem. Zhruba o dvě a půl hodiny později se na železničním přejezdu ve Stráži nad Nisou u Liberce srazil osobní vlak s dodávkou Ford Tranzit. Řidič vozidla utrpěl těžké zranění a od skla byl pořezán chlapec, který cestoval vlakem.

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky nehoda, zranění, Liberec, Růžodol, přechod, Krajská nemocnice Liberec, Kaufland, Ford Motor Company, Liberecký kraj, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na přechodu v Růžodole smetla patnáctiletou dívku. Ta je ve vážném stavu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.