Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan posílí stoper reprezentační jednadvacítky Chaluš. Klub dotáhl také hostování Kuchty

Obránce Matěj Chaluš posílí fotbalisty Liberce. Stoper reprezentační jednadvacítky se dnes začne se Slovanem připravovat. Liberečtí momentálně dolaďují podmínky jeho přestupu z pražské Slavie. Ze stejného klubu přišel na roční hostování bez opce útočník Jan Kuchta. Liberec o tom informoval na svém twitteru.

Chaluš v lize debutoval za Příbram v 17 letech. V roce 2017 přestoupil do Slavie, která jej poslala na hostování do Mladé Boleslavi. Za ní nastupoval do letošního února, než znovu odešel do Příbrami. Po skončení hostování v dresu Středočechů se zapojil do přípravy Slavie.

Kuchta strávil jarní část uplynulé sezony v Teplicích, za které si připsal tři ligové branky. Na severu Čech měl hostovat ze Slavie ještě rok, ale teplický klub jej předčasně vrátil do Edenu.

Předtím Kuchta působil ve Slovácku a ligu hrával i za Bohemians 1905. Za Slavii si připsal jediný start. Na kontě má 44 zápasů v nejvyšší soutěži a sedm branek. Všechny vstřelil v uplynulé sezoně.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan, fotbal, Liberec, Chaluš, Kuchta, FC Slovan Liberec, Jan Kuchta, Matěj Chaluš, SK Slavia Praha, 1. FK Příbram, FK Mladá Boleslav, FK Teplice, Česko, 1. FC Slovácko, Bohemians 1905

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posílí stoper reprezentační jednadvacítky Chaluš. Klub dotáhl také hostování Kuchty  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.