Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FuckUp Nights aneb co se nepovedlo. Akce se opět vrací do Liberce

Nejen úspěchy, ale i neúspěchy mohou kolikrát člověka někam posunout. A právě o tom jsou FuckUp Nights, kde se spíkři nechlubí tím, čeho dosáhli, ale naopak upřímně přiznávají, co v životě zvrtali a co se prostě nepovedlo.

Oblíbená setkání FuckUp Nights vznikla v roce 2013 v Mexiku. A dnes už se konají každý měsíc na více než 130 místech světa. V rámci těchto setkání zjistíte, že i neúspěch je součástí běžného života a dokonce vám může i něco přinést. „Chceme lidem ukázat, že chyba není prohra, ale zkušenost a nová příležitost,“ uvedl Philipp Roden, ředitel Lipo.ink, který setkání organizuje.

Další liberecký FuckUp Night se uskuteční 7. listopadu od 19:30 v aule budovy G na TULce. Vystoupí zde Markéta Pechová, Milan Škoda, Tomáš Pochop, Ondřej Čejka a Petr Pouchlý. Po skončení přednášek probíhá volná zábava, a jak říkají organizátoři, často zde dojde k důležitým setkáním.

Autoři | Foto Jakub Wittka

Štítky FuckUp Nights, Liberec, Mexiko, Milan Škoda

FuckUp Nights aneb co se nepovedlo. Akce se opět vrací do Liberce  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.