Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po běhání na pivo? Konrádova 11 nabízí oboje přímo u zdroje

Svým pojetím se tenhle závod trochu vymyká. Konrádova 11 totiž startuje a končí v areálu pivovaru Konrad a závodníky po doběhu čeká osvěžení v podobě místní jedenáctky. Závod navíc startuje v 11 hodin a 11 minut.

Už samotný start bude pro účastníky závodu zážitkem – na trať se totiž vydají slavnostním otevřením brány pivovaru Konrad. Závod jim nabídne zvlněnou krajinu, přírodní terén, krásné výhledy, ale i hořký ionťák na občerstvovačkách, skvělou atmosféru a zajímavé sportovní i pivní ceny.

Vezměte celou rodinu

Pivní běhy mají úžasnou rodinnou atmosféru, ke které patří pohodová nálada v cílovém prostoru. Tam na závodníky čeká také krásná dřevěná medaile a 11° pivo Konrad. Nejrychlejší běžec si pak z Vratislavic odveze celý sud!

Součástí programu jsou také dětské závody. Malé běžce čekají tratě od 300 do 1500 metrů, ale užijí si i další atrakce – například si mohou zdarma půjčit šlapací kárky a koloběžky. Všichni závodníci se mohou těšit na návštěvu místního muzeu historických vozidel.

Vyhrát může i nejpomalejší

Vyhrává ten nejrychlejší. A také ten nejpřesnější. Pokud se rozhodnete neběžet na co nejrychlejší čas, můžete si na Konradově 11° vyzkoušet zajímavou novinku: při prezenci nahlásíte čas, za který závod uběhnete. Na trasu se pak vydáte bez jakékoli měřící techniky. Ten, kdo zaběhne závod nejblíže tipovanému času, zvítězí. Klidně to tedy může být i ten nejpomalejší.

Protože je Konrádova jedenáctka poslední zastávkou série, kromě tří nejrychlejších běžců každé kategorie, budou korunováni i král a královna Pivních běhů a předána Cena Pivního běžce pro každého závodníka, který se zúčastnil alespoň 2 závodů série.

Online registrace je otevřena do 9. listopadu 2019. Startovné na hlavní závod je 200 Kč a pro děti 50 Kč. Bližší informace k závodu sledujte na www.pivnibehy.cz.

Tisková zpráva | Foto Konrádova 11

Štítky konrádova 11, pivní běh, Konrád, pivovar, běhání, závod, pivo, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Po běhání na pivo? Konrádova 11 nabízí oboje přímo u zdroje  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.