Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový zážitek v novém Bílém Mlýně. Ochutnejte steakovou a středomořskou kuchyni šéfkuchaře Marka Jelínka

PR článek

Jak si zpříjemnit pochmurné listopadové dny? Co takhle návštěvou známé liberecké restaurace Bílý Mlýn? Nově zrekonstruované prostory si vás získají útulným interiérem, krásným okolím a také nejrůznějšími specialitami. Bílý Mlýn také připravuje tematická menu, po originální svatomartinské huse si nyní můžete až do neděle pochutnat na Beaujolais menu.

Vytříbené steakové a středomořské kuchyni Restaurantu Bílý Mlýn velí šéfkuchař Marek Jelínek. „Ve spojení s nejnovějšími kuchyňskými technologiemi a kvalitními čerstvými surovinami se postará o nevšední kulinářský zážitek,“ říká provozovatel Bílého Mlýna Martin Hušek.

Speciální pec na dřevěné uhlí

Většina pokrmů se připravuje ve speciální peci na dřevěné uhlí X-OVEN, kde si suroviny zachovávají autentičnost, chuť i aroma. „Tato pec, navržená italským restauratérem Enricem Piazzim, předává pokrmům pravou chuť grilu, excelentní kvalitu a nechává je zdravé a lehké,“ dodává Hušek.

Francie v Bílém Mlýně, to je speciální Beaujolais menu od čtvrtka 21. do neděle 24. listopadu.

K dobrému jídlu patří samozřejmě kvalitní víno. Moderní vinotéka restaurace vyrobená na zakázku má kapacitu 250 lahví a nabízí široký výběr špičkových domácích i světových vín.

Začněte snídaní

Ale začít můžete v Bílém Mlýně už snídaní. Od půl osmé připravuje kuchyně třeba bezlepkové pohankové lívance a čerstvě namletou italskou kávou Filicori Zecchini, která jako jediná v Česku splňuje certifikaci Espresso Italiano.

Bílý Mlýn také nabízí tematická menu. Už od čtvrtka až do neděle si můžete pochutnat na Beaujolais menu, které představí francouzskou kuchyni a tamní vyhlášené víno. Stálý pracovní lístek je pak každý pracovní den doplňován polední nabídkou.

Prostory restaurace jsou také ideální pro uspořádání soukromé nebo firemní oslavy, školení, ale i svatby. Soukromý salonek s výhledem do přírody má kapacitu 26 míst, disponuje odděleným vchodem, digitálním projektorem s plátnem, TV s připojením na PC a Wi-fi.

Ubytování v Bílém Mlýně

Především návštěvníci Liberce uvítají možnost ubytovat se přímo v Bílém Mlýně. Jde o menší penzión s kapacitou 15 lůžek v pěti pokojích a jedním podkrovním apartmánem. Interiéry pokojů jsou laděny do přírodních tónů a každý pokoj má svou vlastní koupelnu, TV, Wifi. Za parkoviště a snídani se již nepřiplácí. Více o ubytování najdete tady.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Bílý Mlýn, restaurace, penzion, kuchyně, pec, víno, středomořská kuchyně, snídaně, Francie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový zážitek v novém Bílém Mlýně. Ochutnejte steakovou a středomořskou kuchyni šéfkuchaře Marka Jelínka  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.