Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Makáme, aby byl člověk další týden v základu, hodnotil po Zlíně Tomáš Malinský

První tři branky v utkání se Zlínem nesou jeho podpis. Tomáš Malinský nejprve našel Radima Breiteho a poté přesnými centry také Musu s Potočným. Po utkání byl spokojený s výkonem celého týmu, trochu ho jen mrzelo, že se do žádné šance nedostal sám.

O dominanci v zápase

Tři asistence za poločas, 3:0 jsme vedli, víceméně jsme Zlínu nedovolili nic udělat. Celý zápas jsme dominovali, ještě jsme měli nějaké šance, klidně to mohlo skončit 8:0. Ani si nepamatuji, že bychom na domácím stadionu zvítězili 5:0. Takže pro ty lidi, kteří přišli, to byla paráda.

O tom, že se sám nedostal do žádné šance

V těch situacích kolikrát taky můžu jít jeden na jednoho, zariskovat a třeba se do té šance dostat. Ale vždycky jsem zvedl hlavu, podíval se a viděl jsem líp postavené hráče. Dneska se dařilo, po centrech ty góly padaly. Bohužel, taky se prostě snažím nabíhat a nevím, jestli tam jsem špatně nebo tak. Dneska byl v těch šancích prostě někdo jiný a ty góly dávali kluci okolo. Což je super, vyhrálo se.

O střelci Potočném

Myslím, že má Potok sedm gólů a u většiny z nich jsem figuroval já jako asistující hráč. Dluží mi. Už jsem mu to i o poločase říkal, ať mi taky kouká přihrát do nějaké šance. Trochu mě mrzí, že se do ní nedostanu, ale zase na druhou stranu, poštěstilo se mi na tři góly přihrát. Takže to beru s pokorou, super.

O dobrém období Slovanu

Tým je pospolu, nikdo neodešel. Jediný, kdo přišel, byl trenér, ale trenér s námi na hřišti není. Nevím, co za tím stojí, teď si to začíná sedat, hrajeme dobře. Asi z části i kvůli konkurenci, na lavičce jsou totiž hráči, kteří by klidně mohli hrát taky v základu. Asi to bude konkurencí, makáme, aby byl člověk další týden taky v základu.

O zápasu v Plzni

Po zápase to člověk chvilku v hlavě má, ale teď byla repre pauza, tak jsme se tím dlouho nezabývali. Už od začátku týdne jsme byli nastavení na Zlín a nějak jsme se v tom nebabrali, vůbec se to v kabině neprobíralo.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Tomáš Malínský, fotbal, FC Fastav Zlín, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Makáme, aby byl člověk další týden v základu, hodnotil po Zlíně Tomáš Malinský  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.