Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sedmá výhra v řadě. Krenželok rozhodl v Olomouci gólem minutu před koncem

Liberečtí hokejisté berou sedmou tříbodovou výhru v řadě. V Olomouci šlo o vyrovnané utkání, které rozhodl Krenželok minutu před koncem. Do prázdné brány pak vítězství těsně před koncem jistil Petr Jelínek.

Úvod poznamenala dvě vyloučení hostí, kteří se tak do tempa dostávali pomaleji. Přesto šli ale do vedení, když se ve 13. minutě Maroszova střela odrazila k Lencovi a ten prostřelil Lukáše – 0:1.

Olomouci se podařilo vyrovnat v úvodu druhého dějství. David Škůrek vyslal ránu po ledě a ta se od tyčky odrazila za záda Hrachoviny – 1:1.

Šance pak v průběhu zápasu měli oba týmy. Drama ale vrcholilo v závěru. Hostující Tygři nejprve přestáli pět minut před koncem přesilovku a pak minutu před koncem udeřili. Krenželok ujel domácím a prostřelil Lukáše. 

Domácí pak odvolali brankáře, Liberečtí ale power play devatenáct sekund před koncem potrestali a mají sedmé tříbodové vítězství v řadě.

HC Olomouc - Bílí Tygři 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 22. Škůrek (Irgl, P. Musil) – 13. Lenc (Marosz, Filippi), 60. L. Krenželok (Graborenko), 60. P. Jelínek. Rozhodčí: Šír, Ganger – Kubičík, Klouček

HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Valenta, Vyrůbalík (C), Dujsík, Škůrek – Strapáč, Kolouch, Irgl – Burian, Nahodil, Klimek– Olesz, J. Knotek (A), V. Tomeček – P. Musil, Handl, Skladaný.
Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Peters) – Knot, Šmíd(A), Graborenko, Derner, Kolmann, T. Hanousek, Havlín– Birner (A), L. Hudáček, Ordoš – Lenc, Filippi, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Rychlovský, A. Musil, J. Vlach.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, Olomouc, hokej, SK Sigma Olomouc, Petr Jelínek, HC Olomouc, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmá výhra v řadě. Krenželok rozhodl v Olomouci gólem minutu před koncem  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.