Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zapojte se i vy do projektu #stromecekpomaha

PR článek

Ve dnech 9. až 31. prosince ve vybraných restauracích zařízeních probíhá projekt na podporu Dětského centra v Liberci (ul. Pekárkova 572/5). Tento projekt nám blíže přiblíží Vladimír Wünsch ze společnosti Inago Digital.

Z jakého důvodu, jste se rozhodli podpořit právě Dětské centrum v Liberci?
Dětský domov poskytuje komplexní zdravotně-sociální a výchovnou péči 24 hodin denně dětem od narození do tří let věku. Jsou to ti nejmenší a právě je chceme pomocí projektu #stromecekpomaha podpořit a společně s Vámi si na ně vzpomenout v době vánočních svátků. Společně s námi se rozhodlo pomoci 17 vybraných restaurací a kaváren, kteří naši myšlenku sdílí a chtějí také pomoci. 

Je to první takový projekt, který jste připravili?
Tento projekt navazuje na charitativní bazar hvězd, který se jako první uskutečnil letos v létě. Tento bazar podpořil herec Jiří Mádl a herečka Denisa Pfauserová. Projekt funguje na podobném modelu, tedy každý z Vás může libovolnou dobrovolnou částkou přispět. Vybrané finanční prostředky následně na začátku roku předáme Dětskému centru, kteří dar využijí na provoz centra.  

Jak celý projekt funguje?
Ve vybraných restauracích můžete za dobrovolný příspěvek koupit originální samolepku #stromecekpomaha. Následně stačí samolepku podepsat a nalepit na speciální místo, které má každý podnik, který se do akce zapojil. Nebojte se následně projekt sdílet na sociálních sítí pod #stromecekpomaha nebo označení, oficiálního instagramového profilu @stromecekpomaha.

Kde všude můžete pomoci?

Samolepky můžete zakoupit ve Street Pho, Organza, Faency fries, Domov, Singl, cafe Bogey bar, Jungle Gin, Dvou Decka, Wink Café, Mikyna, VITA Café Bistro a v dalších, vše se dozvíte na instagramu @stromecekpomaha.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky #stromecekpomaha, projekt, charita, pomoc, Liberec, restaurace, Jiří Mádl, Denisa Pfauserová, Vánoce, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapojte se i vy do projektu #stromecekpomaha  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.