Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoce jako na dlani – liberecké království skleněných ozdob

PR článek

Doplnit svou sbírku vánočních ozdob a nasát trochu té sváteční atmosféry můžete v liberecké prodejně Glassor, kterou najdete kousek od tramvajové zastávky Vápenka v Palackého ulici. Své si zde najde opravdu každý. Od tradičních baněk, přes figurky autíček a zvířátek po moderní kolekce skleněných ozdob.

Vánoce jsou již za rohem a stejně tak i vánoční království, které během prosince navštíví nejeden nadšenec ručně malovaných a foukaných ozdob. Glassor se věnuje výrobě skleněných ozdob od roku 2002 a svojí tvorbou navazuje na tradici sklářství, která je v severních Čechách pevně zakořeněná.

Prodejna vánočních ozdob Glassor

Palackého 239, Liberec

Sváteční otevírací doba:

  • Po-Pá: 9:00 - 18:00
  • 14. - 15.12.  od 9:00 do 17:00 
  • 21. - 22.12.  od 9:00 do 17:00 
  • 23.12.2019  od 9:00 do 18:00

Prodejna je otevřena každý den až do 23. prosince, pokud tedy zahálíte s vánoční přípravou, zde seženete ozdoby na celý stromeček i den před Štědrým dnem. „Obchod je otevřen po celý rok, ozdoby u nás lidé nakupují i v létě a vozí je známým po celém světě jako krásný dárek, který je ukázkou české kultury a řemesla. V prodejně najdete klasické ozdoby, které vyrábíme již od samého začátku ale také nové kolekce, které se řídí současnými trendy,“ říká jednatelka značky Glassor Kateřina Tichá.

Nechte se inspirovat pro letošní Vánoce

Těšit se můžete na tři nové kolekce, které jsou svým stylem odlišné a každá odráží jeden současný trend. „Nejočekávanější kolekcí jsou pro letošní rok ozdoby v retro designu. Inspirovali jsme se vánočními stromečky, jak je známe od našich babiček. Kolekce je nostalgická a evokuje příjemné vzpomínky na dětství a domov,“ upřesňuje směr letošních trendů Kateřina Tichá. V případě retro trendu ozdob se zákazníci mohou těšit na záplavu barev. Dominují především bonbónově pastelové a sladké tóny růžové, modré či zelené. Baňky vyniknou v kombinaci s klasickými houbičkami na skřipci či velmi oblíbenými skleněnými perníčky.

Co ozdoba, to originál. Navíc s malovaným příběhem 

„Touha po čistém a minimalistickém designu je aktuální i v této sezóně. Rozhodli jsme se tedy rozšířit naši nabídku skandinávských ozdob a doplnit je o nové prvky jako jsou kresby a ilustrace na samotných baňkách. Najdete zde také ozdoby s abstraktním dekorem, kdy pomocí houbičky nanášíme barvu na skleněnou ozdobu. Každá baňka je tak trochu jiná a originální,“ říká produktová designerka Marianna Malíková. Ozdoby jsou převážně bílé či průhledné a dekorují se pouze zlatou nebo černou barvou. V kolekci jsou také ozdoby s přírodními motivy i vánočním jelínkem. Zákazníci si tak mohou na stromku vytvořit příběh, který mu dodá jedinečnost.

Hrajte si s texturou i se světlem

Posledním letošním trendem je oslava něžnosti a jemné ruční práce. Potěší hlavně nadšence, kteří hledají něco luxusního a výjimečného. „Výběrem těch nejexkluzivnějších materiálů se nám podařilo zachytit pomíjivost, křehkost a krásu mrazivých kresbiček na oknech, které všichni tak dobře známe a obdivujeme. To bylo naší hlavní inspirací pro novou kolekci Frozen,“ doplňuje produktová designerka Marianna Malíková. V této kolekci najdete barvy měsíční krajiny. Stříbrná, šedá a čirá kontrastují s odlesky malých kamínků. Vytváří tak texturu a krásné stínohry, ze kterých se tají dech. Všechny ozdoby najdete na www.decor-by-glassor.cz.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Glassor Liberec

Štítky Glassor Liberec, Vánoce, vánoční ozdoby, ozdoby, glassor, trend, Vápenka, Kateřina Marie Tichá, Štědrý den, Liberec, Severní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoce jako na dlani – liberecké království skleněných ozdob  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.