Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan si opět půjčuje hráče ze Slavie. Do konce sezóny přijde záložník Jakub Hromada

Do Liberce míří na půlroční hostování bez opce záložník Slavie Jakub Hromada. V poslední době ho trápily zdravotní obtíže, pod Ještědem by se tak rád rozehrál do své bývalé formy.

„Na působení v Liberci se velmi těším. Jsem hlavně rád, že jsem nyní po zdravotní stránce v pořádku a pevně věřím, že už mám všechny zdravotní problémy za sebou. Liberec je pro mě nová výzva, na kterou se hrozně těším. Věřím, že je to správné rozhodnutí a udělám maximum, abych na jaře odehrál co nejvíc zápasů. Chci pomoci jak Liberci, tak sobě. V létě chci opět zabojovat o místo ve Slavii,“ řekl pro klubový web Slavie slovenský záložník Jakub Hromada.

Ten na podzim kvůli zraněním odehrál pouze jediné utkání, a to v poháru proti Vyšehradu. „Jakub má povolení se zapojit do přípravy s Libercem, se kterým administrativně finalizujeme půlroční hostování bez opce. Přejeme Kubovi, aby na severu Čech nalezl opět herní pohodu a vytížení,“ uvedl k hostování tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Hromada se tak stává čtvrtým hráčem Slavie, který je v Liberci na hostování. Nyní zde působí útočníci Musa a Kuchta a také záložník Baluta. Slavií prošli i Chaluš a Mikula.

Ohodnoť článek

Foto Slavia Praha

Štítky Jakub Hromada, Slavia, Liberec, hostování, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Ještěd, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan si opět půjčuje hráče ze Slavie. Do konce sezóny přijde záložník Jakub Hromada  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.