Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Vydařená odveta. Bílí Tygři rozstříleli Plzeň sedmi góly

Liberečtí hokejisté zvládli odvetu s Plzní na jedničku. Už v první třetině dali dvě branky, ve druhé koncertovali, když vedení navýšili až na 6:0. I díky třem kanadským bodům Birnera a Hudáčka nakonec vyhráli 7:1.

Patrik Augusta (Liberec) „Začátek výsledku vůbec neodpovídal, hned jsme hráli oslabení a naklonilo se to na jejich stranu. Hráli jsme v první třetině spíše do kopce, byli jsme nervóznější, ale pomohly nám góly a byli jsme produktivní. Celkově produktivita utkání rozhodla, ale myslím, že výsledek neodpovídá hře. Ve třetí třetině za toho stavu to už oba týmy dohrávaly a viděli jsme hezké hokejové akce."

Ladislav Čihák (Plzeň) „Výsledek je jednoznačný. Liberečtí fanoušci si to dnes užili. Nám se to dnes nepovedlo v ničem. Liberec nás předčil. Využili v první třetině šance, bylo to 2:0 a potom to bylo těžké. Druhou třetinu jsme se snažili s tím něco udělat, otočili jsme gólmany, řekli jsme si, že to zkusíme. Nevyšlo to. Nesmyslný faul, oslabení a hned po buly 3:0. Liberec je natolik zkušené mužstvo, že tohle si pohlídá. Doma prohrál se vším všudy dvakrát. My jsme si o druhé přestávce řekli, že chceme tu třetinu zremizovat nebo vyhrát. Řekl jsem hráčům, ať na výsledek zapomenou. Třetina skončila 1:1, takže alespoň malý střípeček. Soupeři blahopřeji k jasnému vítězství."

Bílí Tygři Liberec - HC Škoda Plzeň 7:1 (2:0, 4:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 11. Bulíř (Šmíd, Knot), 12. J. Vlach (Ordoš), 26. Birner (Bulíř, L. Hudáček), 32. Hanousek (Birner), 32. L. Hudáček (Marosz, Kotvan), 39. L. Hudáček (Ordoš, Birner), 56. Zachar - 60. Rob (Kracík). Rozhodčí: Lacina, Heikinnen (Fin.) - Ganger, Klouček. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 7308.

Liberec: Hrachovina - Knot, Šmíd, Graborenko, Derner, Hanousek, Kotvan - Ordoš, Bulíř, Birner - Lenc, L. Hudáček, Marosz - Zachar, P. Jelínek, L. Krenželok - Průžek, A. Musil, J. Vlach. Trenér: Augusta.

Plzeň: K. Kolář (21. - 40. D. Frodl) - Čerešňák, Budík, Moravčík, Pulpán, L. Kaňák, Jank, Vráblík - Gulaš, Mertl, Kantner - Pour, Kracík, P. Zdráhal - Rob, V. Němec, P. Straka - Kolda, Kodýtek. Trenér: Čihák.

Bílí Tygři rozstříleli Plzeň sedmi góly

Pátek, 17. ledna 2020, 21:26

Bílí Tygři rozstříleli Plzeň sedmi góly
Bílí Tygři rozstříleli Plzeň sedmi góly

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Sport, hokej, extraliga, Liberec, Plzeň, HC Škoda Plzeň, Bílí Tygři Liberec, Patrik Augusta, Ladislav Čihák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Vydařená odveta. Bílí Tygři rozstříleli Plzeň sedmi góly  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.