Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovan dotáhl přestup bosenského útočníka Rondiće. Budu pracovat na sto procent, říká

Platí za velký talent bosenského fotbalu. Imad Rondić je v Česku už dva roky, když si ho v Sarajevu vyhlédla Slavia. Jenže v kádru Pražanů se neprosadil, aniž by dostal šanci a nyní talentovaný útoční přestupuje do Slovanu.

„Jsem rád, že už je to domluvené a hotové, těším se na všechno, co přijde, jsem rád, že jsem ve Slovanu,“ řekl Imad Rondić pro klubový web Slovanu.

S Libercem už absolvoval i kondiční soustředění na Kypru. „Bylo to náročné, ale to je normální. Měli jsme náročnou přípravu, těším se na herní soustředění v Turecku,“ dodal.

Rondić je v Česku už dva roky a domluví se Česky. „Nejvíc jsem se naučil v kabině s klukama, Je pro mě lepší, když můžu mluvit česky. Trenéři mi nemusí překládat, lehčí je i komunikace na hřišti,“ říká.

Talentovaného levonohého útočníka, který měří 190 cm a váží 83 kg, si už jako osmnáctiletého vyhlédla a do juniorky přivedla pražská Slavia. Pak zamířil na hostování do Viktorie Žižkov, odkud se vrátil zpět do Slavie. Na podzim nastřílel osm branek za slávistický B-tým v ČFL.

V A-týmu Slavie ale prostor nedostal, a tak byl rád za přestup pod Ještěd. „Musím pracovat a trénovat, můžu říct, že vždycky budu pracovat na sto procent a doufám, že výsledky přijdou,“ dodává.

Trenér Slovanu Pavel Hoftych o Imadu Rondićovi

„Imad během přípravy dobře zapadl do týmu, je to pracovitý kluk, který je rychlostně i silově dobře vybavený a dokáže se tak dostat do koncovky. Věřím, že pro Slovan bude přínosem."

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Imad Rondić, Slovan Liberec, fotbal, Slavia, FC Slovan Liberec, přestup, SK Slavia Praha, Česko, Sarajevo, Kypr, Turecko, FK Viktoria Žižkov, Česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan dotáhl přestup bosenského útočníka Rondiće. Budu pracovat na sto procent, říká  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.